Claror Marítim, el club de fitness de la Vila Olímpica

  Estrenem un nou Marítim per a tu amb molt més fitness i un nou spa!

  15 de setembre, 2015

  Aquest setembre estrenem un nou Claror Marítim per a tu amb molt més fitness, i una nova zona d'spa per tal que trobis l'equilibri entre cos i ment.
   
  Clicka sobre la imatge per veure totes les fotos dels nous espais
   
  Descobreix el nou Claror Marítim
   
  Nou Spa
  · Hem renovat tota la zona d’aigües per convertir-la en un nou espai més càlid i confortable on podràs relaxar-te, desconnectar i dedicar-te exclusivament a tu.
  · Hem separat la zona spa de l’espai de natació i activitats perquè gaudeixis la teva estada amb el màxim confort.
  · Gaudiràs d'un nou espai de sensacions per completar el teu gran moment de relax: sauna, sauna mediterrània, bany de vapor, dutxes de contrastos, font de gel i zona d'infrarojos.
  · Hem renovat l'espai talassa.
   
  Gran espai de fitness
  Hem creat un nou espai de fitness molt més actual, totalment obert i més ampli  amb noves màquines d’entrenament cardiovascular, de força, de pes lliure, zona d’estiraments i d’entrenament funcional, per adaptar-nos a les teves necessitats i posant al teu abast tot el que necessites per aconseguir que el teu entrenament es converteixi en una experiència fantàstica.
   
  Nova sala d’activitats dirigides
  Hem construït una nova sala d’activitats dirigides a la planta 0 perquè et sentis més còmode i gaudeixis amb energia de totes les activitats.
   
  Renovació de la Sala d’spining 
  Hem remodelat la sala d’spining i afegim projecció audiovisual i efectes de llum perquè et submergeixis en una experiència nova i intensa.
   
  El 26 de setembre fem la  Fitness Fest per estrenar el nou Marítim
  Recorda que celebrem la festa d'estrena del nou Claror Marítim el dissabte 26 de setembre amb la Claror Fitness Fest que oferirà masterclasses d'spining, indoor walking, body combat, body pump i sh'bam amb música en directe. Aquell dia el centre farà jornada de portes obertes.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate