Claror Marítim, el teu club de vòlei a la Vila Olímpica

Torneig de volei solidari amb màsters de fitness i exhibicions el 18/6

20 de maig, 2016

Aquest juny tornem amb el clàssic torneig pre-estiu, però que enguany tindrà tres característiques especials: que és solidari, que durarà tot el dia, i que també farem màsters obertes de fitness i exhibicions.
 
Atenció! (actualitzat el 17/6)
En cas de pluja, totes les activitats es farien a la sala 1 del Claror Marítim amb la reducció d'aforament corresponent per adaptar-se a les dimensions de la sala.
 
La inscripcio solidària anirà íntegrament destinada al Projecte Sostre, un projecte d’acollida de transeünts organitzat pels veïns de la Barceloneta per ajudar als veïns que dormen als carrers del barri. Aquest és un projecte molt petit, que dóna rersidència temporal a homes majors d'edat sense llar que no puguin ser acollits per altres serveis existents i que visquin al barri de La Barceloneta o en zones properes. Si en vols saber més i col.laborar amb ells, visita el seu web.
 
El Torneig de volei se celebrarà de 9 a 19h. Serà 6x6 mixte, competició en format Open i Fase final (or-plat-bronze).
Els equips participants han de ser mixtes amb un mínim de 2 noies i 2 nois en pista.
 
Podràs fer la inscripció al torneig de volei solidari fins el dimarts 14 de juny a la recepció del Claror Marítim o enviant un correu electrònic a smateu@claror.cat. El preu és de 15 euros per persona.
Et pot descarregar aquí el full d'inscripció.
 
Els companys de l'Àrea de Salut us atendren amb massatges de descarrega pel matí.
 
A més durant tot el matí tindrem màsters de fitness i exhibicions obertes i gratuïtes, a la Plaça Charles Darwin, davant del club:
 
10.30h Màster Body Combat
11.30h Exhibició grup Ballem sènior
11.45h Màster GRIT
12.20h Exhibició Sevillanes
12.45h Màster Body Balance
 
Vine i gaudeix un dia d'esport, solidaritat i festa!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate