Claror, el millor fitness de Barcelona

Portes obertes a les activitats de Fit90 i Reprogramació abdominal al gener

29 de desembre, 2016

Al Claror Marítim volem que provis noves activitats per complementar el teu entrenament, així que aquest gener et proposem unes sessions de portes obertes:

Fit90: El dimarts 10 de gener a les 14.15 i a les 19h, i el dimecres 11 de gener a les 14.15h.
 
Reprogramació abdominal i hipopressius: El dijous 19 de gener a les 12h, 14.30h i 18.30h.
 
El Fit90 és un entrenament d'alta intensitat (HIIT) en grup i per estacions de treball, estructurat en 24 sessions d'1 hora. Si el que vols després de festes és reduir greixos, augmentar massa muscular i modelar la figura en el menor temps possible, el Fit90 és el que necessites.
Obrim nous grups al gener: els dilluns i dimecres a les 14.15h, i els dimarts i dijous a les 19h. Per ampliar la informació o per altres horaris contacta amb el responsable d'activitats de fitnnes, en Sergi Mateu a smateu@claror.cat.
 
La Reprogramació abdominal et permetrà enfortir la musculatura sense perjudicar el sòl pelvià i prevenir incontinències urinàries, mitjançant exercicis d'abdominals hipopressius i respiracions. Aquesta activitats està dirigida per fisioterapeutes i tens tres horaris per escollir els dijous: 12, 14h i 18.30h.
 
Anima´t a provar-les, no requereixen inscripció i són obertes i gratuïtes!

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate