Claror Marítim, el teu club de volei a la Vila Olímpica

Participa al Torneig de Volei 6x6 mixte del 22 d'abril, amb novetats en premis i servei de fisio gratuït!

23 de març, 2018

Inscriu el teu equip fins el 17 d'abril o fins a exhaurir places.

El Torneig de Volei Indoor d'aquesta primavera al Claror Marítim serà el diumenge 22 d'abril de 9 a 15.30h.

La competició serà en format Open i Fase final (or-plat-bronze). Els equips participants han de ser mixtes amb un mínim de 2 noies i 2 nois en pista.

Novetats
Aquesta edició del torneig presenta algunes novetats, que segur t'agradaran:
- Servei gratuït de Fisioterapia Esportiva de 10.30 a 14h
- Wellcome pack per a cada participant amb samarreta del torneig, una invitació doble al Claror Marítim (valorada 50€) i una invitació per un còctel al Restaurant Xiroi.
- Premis per els guanyadors: Menú per a 2 persones als restaurants Ca la Nuri Platja i Xiroi, auriculars esportius Bluetooth Panasonic, ulleres de sol WITL i merxandatge del club.

Inscripcions
Podràs fer la inscripció al torneig fins el dimarts 17 d'abril a la recepció del Claror Marítim o enviant un correu electrònic a smateu@claror.cat, omplint el full d'inscripció que trobaràs aquí. El preu és de 13 euros per persona. Pots fer l'ingrés de l'import total al número de compte ES50-2038-9208-76-6000180363 i enviar-nos el comprovant.
 
Grup de facebook Volei Claror Marítim

I si vols estar al cas de totes les novetats afegeix-te al grup de Volei del Claror Marítim al Facebook, punxant aquí. Estaràs al dia de tots els esdeveniments, campionats, cursos i també podràs participar penjant coses al mur.
Només per a molt apassionats pel Volei!
 
Ens veiem a la pista!
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate