Claror Marítim, l'únic club a Barcelona amb fitness i spa de mar

Estrenem Ballet Fit! Vine a les sessions de prova d'aquest setembre

24 de juliol, 2018

A partir de l'1 d'octubre incorporem Ballet Fit com a nova activitat de graella al Claror Marítim. Es tracta d'una innovadora disciplina basada en la tècnica del ballet clàssic i combinada amb elements de fitness. 

A partir de l'1 d'octubre incorporem Ballet Fit com a nova activitat de graella al Claror Marítim. Es tracta d'una innovadora disciplina basada en la tècnica del ballet clàssic i combinada amb elements de fitness. Aquesta activitat coreografiada dirigida intercala: treball cardiovascular, tonificació i mobilitat articular.

Però abans farem unes sessions de prova per a que en puguis fer un tastet:
 
· Dimecres 26, a les 14.35h | Sala 1
· Dijous 27, a les 11.30h | Sala 1
· Dissabte 29, exhibició a la Claror Fitness Fest, a les 17.30h | Platja
· Diumenge 30, a les 12.05h | Sala 1
 
Gratuït per abonats del Claror Marítim. Inscripcions al tòtem d’activitats ‘Esdeveniments’ a partir del dilluns 24 de setembre.
 
 
BENEFICIS
Millora l'elasticitat i la flexibilitat, afavoreix l'equilibri i tonifica el cos treballant la musculatura i esculpint-lo d'una manera elegant i harmònica com el dels ballarins.
 
Combina tècnica de la dansa clàssica portada al costat més fitness. Ideal com a entrenament complementari per a X-FIT, triatletes i runners. Treballa la flexibilitat i millora el rendiment muscular.
 
ESTRUCTURA DE LA SESSIÓ
La sessió de Ballet Fit té una durada de 60 minuts, estructurats de la següent manera:
 
· Ballet Barre 20': seguint els exercicis de barra tradicionals del ballet, consisteix en activar el cos en la seva totalitat, treballant flexibilitat, equilibri i tonigicació muscular.
 
· Cardio Ballet 15': alt rendiment de cardio, basat en senzilles coreografies. Treballa la resistència, millora la capacitat pulmonar i cardiovascular, afavoreix la coordinació, crema calories i allibera toxines i greixos acumulats.
 
· Floor Ballet 25': és el lob més artístic, ja que permet expressar-se a través dels moviments més elegants del ballet. Exercicis inspirats en els estiraments del ballet, el ioga o el pilates. Es treballa la musculatura interna de punts com core, glutis o braços.
 
Per finalitzar la sessió, es realitzen exercicis de flexibilitat i relaxació que milloren les funcions vitals de l'organisme.
 
A QUI S'ADREÇA
Ballet Fit és una nova tendència esportiva que no requereix experiència ni coneixements previs en ballet clàssic, apte per a totes les edats, sexes i condició física.
 
Es considera, a més, l'entrenament complementari adequat per l'X-FIT, triatletes i runners, ja que permet treballar la flexibilitat i millorar el rendiment muscular.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate