Claror Marítim, el teu gimnàs a la Barceloneta

  Vine a la màster de zumba solidària per la investigació del Càncer de mama a la Barceloneta!

  19 d'octubre, 2018

  Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama organitzarem una màster de Zumba Familiar solidària aquest dissabte 20 d'octubre a les 13.30h al Parc de la Barceloneta

  Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, i en col·laboració amb l'Associació Front Marítim Barceloneta, ens sumem a l'esdeveniment solidari per recaptar fons per la investigació del càncer de mama.

  Des del Claror Marítim organitzarem una màster de Zumba Familiar el dissabte 20 d'octubre a les 13.30h al Parc de la Barceloneta, Passeig Marítim de la Barceloneta, 15. També hi serem presents amb un stand informatiu de 10 a 15 hores. Hi esteu tots convidats! Perquè tenim #1000raons per moure'ns pel càncer de mama.

  El Claror Marítim té signat un conveni amb l'Associació d'Amics de l'Hospital del Mar, mitjançant el qual oferim una activitat supervisada per a dones afectades de càncer de mama. Des del club disposem de professionals titulats en activitat física i tota una àrea de salut, amb metges i fisioterapeutes que vetllen per les necessitats de tots els usuaris.

  Claror compromesa amb la lluita contra el càncer
  La Fundació Claror hem signat diversos convenis amb organitzacions expertes en el tractament de persones que pateixen una malatia oncològica. L’objectiu és oferir un acompanyament per a la millora de la qualitat de vida mitjançant la pràctica d’activitat física supervisada per l’àrea de salut dels Clubs Claror. A més, col·laborem amb diferents iniciatives d’entitats socials.
   
  Conveni amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (des del 2013): Hem dissenyat i organitzem al Claror Sardenya una activitat grupal d’exercici físic per a persones supervivents de càncer.
   
  Conveni amb l’Hospital de Sant Pau (des del 2017): Hem dissenyat i organitzem al Claror Cartagena una activitat grupal d’exercici físic per a dones que pateixein o hanpatit càncer de mama.
   
  Conveni de col·laboració amb la Fundació Amics de l’Hospital del Mar (2018): Hem dissenyat i organitzem al Claror Marítim un programa exclusiu d’exercici físic per a dones que pateixein o han patit càncer de mama.
   
  Inscripcions solidàries de La Milla (2017 i 2018): Sensibilitzats amb el càncer infantil hem dedicat les inscripcions solidàries de la cursa popular a dos projectes: el 2017 vam destinar els fons per a la construcció
  de l’Hospital Pediatric Cancer Center impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu. El 2018 vam destinar-los a La Casa del Xuklis, gestionada per l’Associació AFANOC.
   
  Suport al projecte “De l’Hospital a La Catedral”: Projecte liderat pel Xavi Vallès, malalt de càncer, i que suma esport i solidaritat. El repte esportiu: pedalejar de l’Hospital de la Vall d’Hebrón fins la Catedral de Santiago de Compostela en 17 dies. El repte solidari: finançar un assaig clínic de l’Institut de Recerca del Vall d’Hebrón sobre tumors cerebrals infantils.

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate