Claror Marítim, el teu gimnàs a la Barceloneta

  Arriba FunXtion Claror, la revolució en l'entrenament funcional. Vine al llançament!

  22 de gener, 2019

  Prova la nova activitat de graella, d'entrenament funcional d'alta intensitat i en grup al Claror Marítim. Utilitza el circuit d'exercicis a l'estructura Escape que trobaràs a la sala de fitness, combinat amb la tecnologia Funxtion per programar les sessions, amb el control i monitorització de la freqüència cardíaca de Myzone.

  Prova la nova activitat de graella, d'entrenament funcional d'alta intensitat i en grup al Claror Marítim. Utilitza el circuit d'exercicis a l'estructura Escape que trobaràs a la sala de fitness, combinat amb la tecnologia FunXtion per programar les sessions, amb el control i monitorització de la freqüència cardíaca de Myzone.
  Et permetrà millorar la composició corporant reduint el % de greix c orporal i augmentant-ne el muscular, mitjançant exercicis funcionals i d'alta intensitat. Es treballen els 7 patrons de moviment: Press, Pull, Squat, Lunge, Rotacions, Bend i desplaçaments. Tindràs tot el material al teu abast, com barres, cordes, sacs de boxa, slam balls, kettelbell, cubs de plyo, corebag, bossu, fitball, monkey bars, core board, gripR, discos, CMT, sac búlgar, rodes, manuelles, foamroller, piques, xertubes, TRX, max trainer, rem, paral.leles i pes corporal.
  Les sessions són de 30 minuts: 5' Escalfament | 20' Circuit d'exercicis (4-8 estacions) | 5' Estiraments i refredament
  Vine al llançament!
  Dilluns 4 de febrer, tens 7 sessions especials amb doble tècnic: 8.30h | 10.00h | 14.15h | 17.30h | 18.30h | 19.30h | 21.00h
  Podràs aconseguir gratis un braçalet Myzone MZ 1 (PVP 75€) per monitoritzar la teva freqüència cardíaca i tenir un major control del teu entrenament. Inscriu-te al tòtem d'activitats!
  És una activitat per a tot tipus de públic, tot aquell qui vulgui millorar la seva composició corporal i no tingui una patologia cardíaca severa. En aquest cas, és recomanable una visita prèvia amb el servei mèdic del club. Per més info de l'activitat, consulta la seva fitxa.
   
  Consulta els horaris habituals de l'activitat a la graella.

  Vols saber-ne més sobre l'entrenament funcional? Aquí tens un article de la Revista Claror que et pot interessar.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate