A l'aigua

  Nadons a l'aigua! El primer contacte amb la natació

  15 de febrer, 2019

  Coneix tots els beneficis motrius, cognitius i afectius del primer contacte del teu nadó amb l'aigua i l'esport.

  L'activitat aquàtica per nadons és el primer contacte dels més petits de la casa amb els nostres clubs. Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes entre 3 i 24 mesos, i s'incorpora sempre la participació activa del pare, la mare o algun familiar.

  L'objectiu principal és familiaritzar els nadons amb el medi aquàtic, reforçar el vincle i la relació afectiva amb els pares, experimenta i ampliar les respostes motrius del nadó i desenvolupar i potenciar les capacitats cognitives.

  Els continguts es presenten ordenats amb seqüències de menor a major dificultat, i sempre adaptats a les diferents característiques evolutives del nadó. Permetem que el nen visqui les seves pròpies experiències sense imposicions externes a la seva voluntat.
  L'activitat ha de crear sempre situacions agradables i positives, i és la resposta dels pares i fills la que ens marca el ritme d'evolució dels continguts de les sessions. Utilitzar el joc i les formes lúdiques com a inductors de l'activitat.

  Realitzem una sessió setmanal de 30 minuts de treball en grup reduït a la piscina poc profunda, amb una temperatura de l'aigua aproximada de 32 graus.
  Els pares tenen una zona condicionada i habilitada per poder canviar els seus fills abans de començar l'activitat i un cop finalitzada, de forma còmoda i ràpida per tal d'evitar els canvis de temperatura. És un moment privilegiat per pares, mares i fills perquè tots junts gaudeixin i es relaxin a l'aigua.

  T'esperem per viure aquesta experiència amb nosaltres!

   

  Segueix llegint...
  Consulta els horaris de Natació nadons dels nostres clubs:


  Si vols conèixer altres activitats per fer en família, mira aquests articles:


   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate