Nota informativa

  Els Centres Esportius Municipals, tancats entre el 14 i el 28 de març

  12 de març, 2020

  A causa de la situació provocada per l’expansió del Coronavirus, i a fi de garantir la màxima seguretat dels ciutadans, l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona) ha ordenat el tancament de tots els Centres Esportius Municipals de Barcelona entre els dissabtes 14 i 28 de marc, ambdós inclosos.
  Entre els Centres Esportius Municipals que tancaran es troben els quatre gestionats per la Fundació Claror: 
   
  • CEM Claror (Claror Sardenya).
  • CEM Sagrada Família (Claror Cartagena).
  • CEM Marítim (Claror Marítim).
  • CEM Can Caralleu (Claror Can Caralleu).
   
  Durant els dies en què els centres romanguin tancats seguirem atents a l’evolució dels esdeveniments, a les directrius de l’administració i organismes competents, i anirem informant de les novetats que hi pugui haver a través del web, i de les xarxes socials, des d’on també mirarem d’atendre les qüestions que ens pugueu fer arribar.
  Agraïm la comprensió i l’exemplar comportament dels nostres treballadors/res i abonats/des davant l’excepcional situació sanitària i social en què ens trobem.
   
  Moltes gràcies.
   
  La Direcció
  Barcelona, 12 de març de 2020.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate