En forma

  Entrena't a l'aire lliure jugant a Volei Platja

  13 de juny, 2018

  El David López, tècnic del Claror Marítim, ens explica que el Voleibol de Platja és un esport perfecte per fer un entrenament complet en un medi diferent, on treballes l’explosivitat, el salt i la resistència aeròbica a la sorra.

  El voleibol de platja és un esport perfecte per fer un entrenament complet en un medi diferent, on treballes l’explosivitat, el salt i la resistència aeròbica a la sorra.

  Es juga en un camp amb xarxa, on l'alçada depèn de l'edat i el sexe dels participants. S'enfronten 2 parelles que poden ser masculines, femenines o mixtes. L’objectiu principal és enviar la pilota volant d'un costat a l'altre de la xarxa, sense que aquesta toqui a terra, mitjançant uns tocs característics del voleibol.

  Cada jugador pot realitzar un sol toc a la pilota i els 2 jugadors de cada equip només poden fer un màxim de 2 tocs en el seu camp abans de passar la pilota al camp de l'adversari. L’inici del joc és un servei d’un camp a l’altre. El jugador del camp contrari rep aquest servei i la seva parella col·loca la pilota perquè pugui rematar-la cap al camp contrari.

  L’estructura d'un entrenament consta de 3 parts: a la part inicial es fa l’escalfament, amb pilota i sense. Després, segons els objectius que es vulguin treballar es fan exercicis analítics que són per parelles i només hi ha una pilota i dues persones treballant. Llavors després es pot augmentar i es poden fer els tècnics en grup. Finalment es treballa el joc tàctic amb exercicis de joc real i partits.

  El voleibol de platja està indicat per a totes les edats i es pot practicar tot l’any, tot i que, el moment genial per fer-ho és la primavera i l’estiu. Us hi esperem!

   

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate