En forma

  Fes-te el teu pla d'entrenament setmanal

  6 de novembre, 2019

  Una bona planificació pot ser clau perquè et motivis fent activitat física i comencis a notar millor evolució en la teva pràctica esportiva.

  Organitzar setmanalment les activitats que faràs al gimnàs, convertiran el teu entrenament en un pla variat i divertit, trencant la monotonia que a vegades ens imposem nosaltres mateixos, per rutina, per mandra de provar coses noves i/o per desconeixement.

  Activitats de fitness

  L'oferta d'activitats incloses a la quota que oferim a Clubs Claror és àmplia i variada, tant en tipus d'activitats com en intensitats i en espais. La classificació actual de les activitats et pot servir per fer-te el teu horari setmanal, escollint les activitats que més et motivin dins de cada tipus. És important buscar un bon equilibri entre activitat i descans, activitats de cardio i de força, i combinar la sala fitness, les sales d'activitats i la piscina.


  Alt consum calòric
  Activitats que busquen una gran despesa de calories i que tenen una intensitat elevada o mitjana elevada, afavorint la reducció de greix corporal i millorant la resistència cardiovascular: Circuit training Claror, Swimming Claror, Tàbata Aquàtic, Body Combat, Body Attack, Running Club Claror, Grit, Aquadynamic, Indoor wlaking, Aeròbic i Step.

  Tonificació
  Activitats que busquen un augment del to muscular i de la força general amb una intensitat mitjana, utilitzant material divers en funció de l'activitat i en les que s'utilitza suport musical: GAC, Body Pump, Abdominals, CXWorx, Ballet fit, Aigua dolça, Aiguagym, Aiguafitness, Tono Claror.

  Cos-Ment
  Activitats que busquen una millora de l'estat de benestar general del cos i la ment, treballant el control i la consciència corporal des de la flexibilitat, l'equilibri, la força i la concentració, afavorint la millora postural: Pilates, Body Balance, Estiraments, Hatha Ioga, Kundalini Ioga, Aiguapilates: Aquazumba, Zumba, Sh'bam.

  Ball
  Activitats coreografiades per a tots els públics que busquen un treball cardiovascular, d'expressió corporal i d'agilitat d'una manera divertida mitjançant passos de balls de diferents estils, com el llatí, hip hop, dance, pop, etc.

  Spinning Watts
  Activitats d'entrenament cardiovascular i d'alta intensitat amb suport musical, que utilitza una bicicleta específica equipada amb potenciòmetre per controlar els watts realitzats. Mitjançant el treball intervàl·lic s'aconsegueix augmentar la capacitat i potència aeròbica, millorant la capacitat cardiovascular , afavorint la reducció del % de greix corporal i tonificant el tren inferior: Group Cycle i Spinning Watts.

  Funcional
  Activitats d'entrenament funcional i d'alta intensitat on es fa un treball en circuit mitjançant una tecnologia pròpia i específica que ens ajuda a l'organització i al control de la sessió. Milloren la reducció de greix corporal i augmenten la força general, afavorint una millor qualitat de vida des de moviments quotidians del dia a dia: Team Beats i Funxtion Claror.

  Esports
  Activitats on es poden realitzar els diferents esports proposats de manera lliure, amb o sense tècnic: Volei, Bàsquet i Bàdminton.

  XP15'
  Activitats exprés de 15' a la sala de fitness en grups reduïts, i que treballen de forma més localitzada diferents grups musculars, combinant alta intensitat i major crema de greixos: Abdominals, Circuit cardio, Força tren superior, Força tren inferior, Estiraments/mobilitat, Kettlebell i Rem.

  Consulta els horaris d'activitats dels nostres clubs i fes-te el teu programa:
  Claror Sardenya
  Claror Cartagena
  Claror Marítim
  Can Caralleu
  L'Esportiu de Llinars
   

  Acompanyament: Programes d'Iniciació a l'entrenament i Entrenador Personal

  Tant si ets un nou abonat, com si fa temps que entrenes a Claror, podem ajudar-te a planificar la teva pràctica esportiva.

  Per una banda disposem dels Programes d'Iniciació a l'entrenament de diferents nivells segons l'objectiu que persegueixis: aprimar-te, muscular-te o reforçar-te. Demana al tècnic de la sala de fitness que posi data una sessió de benvinguda, t'assessorarem perquè aconsegueixis el teu objectiu.

  D'altra banda disposem d'un equip d'Entrenadors Personals que t'ajudaran a assolir resultats en el menor temps. Un Entrenador Personal Claror et farà un Pla d'Entrenament personalitzat, t'acompanyarà en tot moment i et motivarà perquè aconsegueixis els resultats que desitges. T'acompanyarà durant els entrenaments, t'ensenyarà, et corregirà i ajustarà el pla segons la teva evolució, optimitzant el teu temps i el teu esforç, fent que assoleixis els teus objectius ràpidament i un estil de vida saludable.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate