Claror Sardenya, compromesos amb l'esport infantil

Vine al 32è Campionat escolar de natació del Claror Sardenya

5 d'abril, 2016

El 30 d’abril torna el Campionat Escolar de Natació a la piscina del Claror Sardenya, que enguany celebra la 32ena edició. 
 
Hi participen els nens nascuts entre el 2009 i el 1995 de diverses escoles i entitats que fan cursets de natació al Claror Sardenya i Claror Cartagena i que s'han classificat. 
 
Les escoles participants són: Ceip Sagrada Família, Ceip Ramon Llull, Ceip Jovellanos, Ceip Tabor, Escola Immaculada Vedruna, IES Secretari Coloma, Ceip La Sedeta, Sant Martí de Calasanç, Marillac, Ceip Fructuós Gelabert, Roig Tesàlia, Claror Cartagena, Claror Sardenya. 
 
Selecció dels participants
Els participants són els nens que van realitzar el millor registre de cada escola/entitat (dins la seva categoria) a la presa de temps que es va fer al mes de febrer a l’hora de classe.
De 1r a 6è de primària cada edat és una categoria diferent. A partir de 1r d’ESO fins 4t d’ESO i batxillerat, els nedadors nascuts del 2002 al 2003 formen una categoria, i els nascuts del 2000 al 1994 formen la categoria dels més grans. 
 
Competició
La competició consta de 24 sèries, 12 de les quals són de 25m lliures per als nascuts del 2009 al 2007. Els nascuts del 1994 al 2000 neden 50m lliures.
En finalitzar cada torn es realitzarà un relleu de 25x25m format per tots els participants.
 
Torns de competició
Primer torn: nascuts entre 1994 i 2005 (tots dos inclosos) comença a les 15.45h. Els participants han d’arribar a les 15.00h per entrar las vestidors i preparar-se. Els familiars poden entrar a les 15.30h. Un cop finalitzat el torn, tots els familiars han de sortir de la piscina. Inclosos els que tinguin fills participants en els dos torns, que hauran de tornar a entrar pel control d’accés.
Segon torn: nascuts entre 2006 i 2008 (tots dos inclosos) començarà a les 17.15h. Els participants han d’arribar a les 16.15h per entrar las vestidors i preparar-se. Els familiars poden entrar a partir de les 16.45h.
 
Invitacions
Per limitacions d’espai hem limitat l’entrada dels familiars a 3 invitacions per participant. Així doncs, un cop confirmada l’assistència de cada participant seleccionat lliurant la butlleta al monitor responsable de piscina o al control d’accés, es donaran 3 invitacions, que caldrà portar el dia de la competició per poder accedir a la piscina.
Les famílies que vulguin disposar de més invitacions les poden sol·licitar al responsable o al control d’accés i es lliuraran només en el cas que ens sigui possible. De la mateixa manera, aquells participants que no necessitin les 3 invitacions, demanem que les retornin al control d’accés o al responsable de l’àrea.
 
Obsequis
Hi haurà copa i/o medalla per als guanyadors i un cop finalitzat cada torn de la competició es farà el sorteig d’un obsequi ;)
 
Voleu fer una ullada a les fotos de l'any passat? Aquí teniu l'enllaç a la nostra galeria Flickr.
 
Us convidem a tots a assistir-hi!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate