Claror Sardenya, el teu club de fitness a la Sagrada Família

Revoluciona el teu entrenament amb Biocircuit, Skillrow, Teambeats i Groupcycle!

14 de setembre, 2018

Aquesta temporada suma't a la nova manera d'entrenar i proposa't nous reptes amb les activitats Technogym del Claror Sardenya!

 

Aquesta temporada suma't a la nova manera d'entrenar i proposa't nous reptes amb les activitats Technogym del Claror Sardenya! Totes són gratuïtes per als abonats del club!

BIOCIRCUIT

És un circuit de 9 màquines de força pensat perquè el teu entrenament sigui més personalitzat i més eficient. Treballaràs tots els músculs en només 30' i podràs fer un seguiment del teu entrenament per aconseguir els objectius que t'hagis proposat.

TEAMBEATS

Es tracta d'una activitat de graella que es realitza a la sala de fitness en grup i està dirigida i dinamitzada per un tècnic. La sessió consta d'un circuit que combina el treball funcional utilitzant l'estació de treball Omnia i materials de suspensió i el treball cardiovascular amb rem Skillrow i cinta de córrer Skillmill de Technogym. El treball de tots els participants es pot monitoritzar a la pantalla gegant a través dels pulsòmetres. 

Vine a provar-la en l'horari que més t'agradi: HORARIS
 
SKILLROW™
 
Nova activitat de graella dirigida per un tècnic i d'entrenament de rem indoor en grup, que et permet millorar en potència, velocitat, resistència i agilitat, i gaudir dels beneficis de l'entrenament esportiu professional de forma segura, atractiva i eficaç. Tots els rems estan connectats a una pantalla gegant a través de la qual podràs visualitzar la sessió i fer un seguiment del teu treball.
 
Vine a provar-la en l'horari que més t'agradi: HORARIS

GROUPCYCLE

Group Cycle és una nova manera de fer spining més interactiva i tecnològica. És una activitat dirigida per un tècnic en la que es realitza un treball cardiovascular, de força i resistència de cames sobre una bicicleta estàtica seguint el ritme de la música. La sessió es realitza en una sala amb les noves bicicletes Technogym que, a través de la App Claror by Mywellness, et permeten registrar la teva activitat, visualitzar-la a la pantalla gegant i fer un seguiment dels teus entrenaments.

Vine a provar-la en l'horari que més t'agradi: HORARIS

Si vols més informació sobre aquestes activitats, mira els següents vídeos:

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate