Apunta't a les activitats amb segell salut que t'ofereix l'Esportiu de Llinars

2 d'abril, 2012

L'Esportiu de Llinars ofereix tres activitats distingides amb el segell salut: aquàtic fibro, escola d'esquena i natació terapèutica. Les activitats amb segell salut tenen una finalitat terapèutica, preventiva o rehabilitadora.

 

Les activitats amb segell salut són activitats esportives sota la supervisió de l'equip mèdic i s'adrecen a les persones que requereixen recuperar o millorar el seu estat de salut.

 

L'Esportiu de Llinars ofereix tres activitats amb segell salut:

 

Aquàtic fibro

Es una activitat aquàtica per a persones amb fibromiàlgia o fatiga crònica. Es realitza els dilluns i dimecres de 12.30 a 13.15 hores.

 

Escola d'Esquena

S'adreça a persones amb problemes de salut d'esquena. Té una finalitat terapèutica o preventiva i es realitza els dilluns i dimecres de 20 a 20.45 hores.

 

Natació Terapèutica

Són exercicis aquàtics i estiraments per a millorar patologies de l'aparell locomotor. Es realitzen cursos tant per a infants com per a adults. La natació terapèutica infantil es realitza els dilluns i dimecres de 18.15 a 19 hores i la natació terapèutica per a adults es fa els dilluns i dimecres de 19 a 19.45 hores.

 

Tingues cura de la teva salut! 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate