Claror, més que Fitness!

Sense plàstic, el planeta viu millor!

6 de juny, 2019

Ahir vam celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient però amb un dia no n'hi ha prou i, a més, fins al 9 de juny també és la Setmana de la Natura.

Així que aquí van uns consells:

De moment, una bona manera de cuidar el nostre entorn és la croada contra el plàstic. Justament aquests dies, s'ha viralitzat per les xarxes una campanya per evitar durant uns dies la compra de productes envasats en plàstic.

I és que notícies com la de la formació d'un continent de plàstics a l'oceà pacífic o de la pèrdua d'espècies animals víctimes de bosses i altres deixalles ens alerten que, ho canviem els hàbits, o matem el planeta.

A Claror fem poc ús del plàstic però ja estem pensant la manera d'erradicar-lo de cara la temporada vinent. Un primer pas el vam fer a la Milla, on vam prescindir d'avituallar els nostres esportistes amb ampolles d'aigua contractant un sistema d'abeuratge en gots compostables emplenats des d'un gran contenidor d'aigua.

A casa també podem fer molts petits gestos. Aquí en van alguns:

  • Comprar aliments envasats en vidre
  • Comprar aliments a granel
  • Portar la carmanyola al mercat o la plaça perquè ens hi posin la carn o el peix
  • Portant sempre una bossa reutilitzable per la compra, millor si és de roba
  • Si necessitem usar vaixella d'usar i llençar, comprar-ne de material compostable o d'origen vegetal.
  • Eliminar el paper d'alumini
  • Comprar estris (de cuina, d'oficina) que no continguin plàstic.

Segur que si tots i totes apliquem el consells, provocarem un gran canvi pel planeta!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate