Claror, més que Fitness!

Ens sumem amb força a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

5 de novembre, 2019

Ens sumem a la Setmana de la Prevenció de Residus amb un munt d'iniciatives sostenibles als nostres clubs

Del 16 al 24 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb l’objectiu de fomentar accions sostenibles per reduir els residus i canviar els nostres hàbits de producció i consum.

A Claror ens hi sumem aportant així el nostre gra de sorra a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 12 (Consum i Producció Responsables) amb un seguit d’accions, algunes de puntuals i d’altres que prenen la Setmana com a punt de partida.

Recollim mòbils, del 20 al 30 de novembre

De la mà amb el Centre Cívic i l’Aula ambiental del barri de Sagrada Família, ens afegim a la campanya “Mobilitza’t per la selva” impulsada per l’Institut Jane Goodall.

Per això del 20 al 30 de novembre, recollirem mòbils en desús i els enviarem a l’Institut Jane Godall que els reciclaran per:

  • Reutilitzar terminals i reduir la demanda dels seus components minerals
  • Reciclar elements útils i disposar adequadament de materials tòxics, com les bateries
  • Recaptar fons pels programes de desenvolupament, educació i conservació a l’Àfrica.

Més informació de la campanya: www.mobilitzarperlaselva.org

Menys paper i més boscos

Fa temps que estem intentant minimitzar la impressió de suports en paper. Aquesta temporada hi hem afegit els horaris d’activitats, que es poden consultar a la web i també en suports de gran format als clubs.

No obstant, per atendre a les persones que no tenen eines digitals i la demanen en paper, hem previst una donació de 50 cèntims per horari. Tots els diners recaptats es destinaran a compensar l’impacte a través d’una donació a l’Associació Sèlvans i, en concret, al projecte de preservació de boscos d’alt valor natural.

Consells R+R+R

Tenint en compte que el millor residu és el que no es produeix, durant la Setmana donarem un seguit de consells per Reduir, Reciclar i Reutilitzar.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate