Claror Marítim, el teu club de benestar i salut a la Barceloneta

Aprèn a relaxar el psoes, el múscul de l'ànima

11 de març, 2019

Les nostres fisioterapeutes t'ensenyaran a relaxar el psoes. Es tracta d'un dels músculs més importants del cos, per això se l'ha denominat com el "múscul de l'ànima". 

Les nostres fisioterapeutes t'ensenyaran a relaxar el psoes. Es tracta d'un dels músculs més importants del cos, per això se l'ha denominat com el "múscul de l'ànima". Es troba a la cavitat abdominal i a la part superior de la cuixa, i ens permet flexionar el cos i la cadera. 

A vegades tenim dolor a la cintura o l'abdomen, o ens sentim una mica rígids, probablement a causa d'estar tot el dia asseguts o agafar males postures. Relaxar i activar aquest múscul ens permet resoldre molts problemes d'esquena, cadera i falta d'energia. És clau per al manteniment de l'estructura corporal.

Participa al taller! Prendràs consciència del psoes i aprendràs a relaxar-lo.

Dimecres 20 de març a les 12h a la Sala 1.

És gratuït i només per abonats del Claror Marítim. És necessari reservar plaça al tòtem d'activitats del club. Afanya't, que hi ha places limitades!

Cal portar roba i calçat esportius. 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate