1978

Neix la Claror Societat Cooperativa Catalana Limitada, formada pels mestres i els pares d'alumnes de l'Escola Sagrada Família, que adquireixen als Jesuïtes la propietat de l'Escola.
 

1981

Inici de les obres per finalitzar el poliesportiu que els Jesuïtes havien deixat a mig construir als soterranis de l'Escola Sagrada Família.
 

1982

19 de desembre Inauguració d'aquest poliesportiu, l'Esportiu Claror, que s'obre a tots els veïns del barri.
 

1985

20 d'abril Primera edició de la Milla Sagrada Família.
 

1986

L'Escola Sagrada Família passa a ser escola pública, i la Cooperativa Claror es centra a gestionar únicament l'Esportiu Claror.
 

1989

Es dissol la Cooperativa Claror, i dona tot el seu llegat, i la gestió de l'Esportiu Claror, a la nova entitat “Fundació Privada Claror”.
 

1993

20 de febrer: Inauguració de l'ampliació de l'Esportiu Claror (inaugura pavelló, pistes d'esquaix, servei mèdic…), que a més passa a ser equipament esportiu municipal.
 

1998

10 de maig: Inauguració del Poliesportiu Municipal Sagrada Família, que l'Ajuntament de Barcelona concedeix en gestió a la Fundació Claror.
 

1999

L'Ajuntament de Barcelona concedeix la gestió del Complex Esportiu Can Caralleu a una Associació d'Entitats formada pel Centre Excursionista de Catalunya, la Universitat Ramon Llull, i la Fundació Claror.
 

2001

La Fundació Claror inaugura el nou Poliesportiu municipal Marítim, al Passeig Marítim de la Barceloneta, que esdevé el primer centre de talassoteràpia públic de Catalunya.
 

2007

L'Esportiu Claror celebra el seu 25è Aniversari.
 

2009

Obertura de l'Esportiu de Llinars, un poliesportiu municipal de Llinars del Vallès, gestionat per una societat formada per l'Escola Ginebró i la Fundació Claror.

 

2013

Neix la nova marca Claror, aglutina els tres centres esportius municipals de Barcelona gestionats només per la Fundació Claror que passen a dir-se Claror Sardenya (CEM Claror), Claror Cartagena (CEM Sagrada Família) i Claror Marítim (Claror Marítim).

 

2014

El grup Claror, a través de la societat participada Llinarsport S.L. comença a prestar serveis a 6 equipaments esportius municipals a Sant Joan Despí entre els que hi destaquen el complexos poliesportius Francesc Calvet i Salvador Gimeno.
 

2016

El grup Claror, a través de la societat participada Llinarsport S.L. comença a prestar serveis a l'EAS Taradell.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate