Informació de l'entitat

 
Fundació Privada Claror
NIF G59080259
carrer Sardenya, 337 entresól 2a, 08025 de Barcelona
Inscrita al Registre d'Associacions i Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 481.
 
La Fundació Claror, com entitat prestadora de serveis públics està subjecte a la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.
 
I és desig de l'organització promoure la transparència d'actuacions, garantir l'accés a la informació pública i establir mesures de bon govern així com donar a conéixer les condicions que regulen la gestió de centres esportius municipals en règim de concessió administrativa o de prestació de serveis.
 
Informació institucional i organitzativa
L'activitat principal de l'entitat és la gestió, explotació i manteniment de centres, instal·lacions i equipaments esportius.
 
La Fundació Claror gestiona en règim de concessió administrativa els Centres Esportius Municipals de Barcelona: CEM Claror (Claror Sardenya), CEM Sagrada Família (Claror Cartagena) i CEM Marítim (Claror Marítim). 
 
Gestiona també en règim de concessió administrativa i mitjançant la participació majoritària en entitats vinculades el Centre Esportiu Municipal Can Caralleu (Fundació Can Caralleu Esport) i l’Esportiu de Llinars del Vallès (Llinarsport, SL).
 
És a través de Llinarsport, que la Fundació Claror també presta serveis esportius a diverses instal·lacions municipals de Sant Joan Despí, i a l’Espai d’Aigua i Salut de Taradell.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate