Informació general

  Consulta la nostra política de privacitat aquí

  D’acord amb l’establert a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, us informem de que aquesta web i les llistades a continuació, són titularitat de la Fundació Privada Claror amb NIF:G59080259 , inscrita al Registre d’Associacions i Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb número d’inscripció 481 i amb domicili a Carrer Sardenya 337, entl. 2a, 08025 Barcelona.
   
  Són de la propietat de la Fundació Privada Claror els següents dominis:

  www.claror.cat
  www.mesquefitness.cat
  www.clarorfitnessfest.cat
  www.fundacioclaror.cat
  www.cemclaror.cat
  www.cemsagradafamilia.cat
  www.cemmaritim.cat
  www.maritim.cat
  www.cemclaror.cat/cancaralleu
  www.claror.cat/cancaralleu
  www.revista.claror.cat
  www.lamilla.cat
  www.torneigbasquetinfantil.cat

  Qualsevol ús de la present web i les demés esmentades implica l’acceptació de totes les condicions establertes en el present avís legal i accepta sotmetre’s a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur. Aquestes condicions seran vigents en cada moment que accedeixi a les webs titularitat de la Fundació Privada Claror i és per això que s’han de llegir atentament. 
   
  Responsabilitats i garanties
   
  Tots els webs esmentats, inclòs el present, ofereixen serveis i informacions dels centres gestionats per Fundació Privada Claror, de la pròpia Fundació Privada Claror i esdeveniments esportius que organitza. Així mateix, la informació i serveis a la Web es proporcionen sense cap garantia expressa o implícita de la seva exactitud o integritat.
   
  La Fundació Privada Claror es reserva el dret de procedir, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, a modificar i actualitzar la informació continguda a la Web, la configuració i presentació d’aquesta i la informació general així com d’eliminar informació continguda o de suspendre temporalment l’accessibilitat a la Web.
   
  L’entitat autoritza la visualització, impressió, reproducció temporal i descàrrega parcial del contingut de la Web d’acord amb aquest Avís Legal i a amb la normativa vigent. És per això, que la utilització no autoritzada de la informació continguda a la Web podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes. 
  La Fundació Privada Claror no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la Web o al seu contingut, ni es farà responsable de possibles problemes tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet. Igualment s’exclou de tota responsabilitat que es pogués derivar d’interferències, omissions, virus informàtics, motivats per causes alienes al titular de la Web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control del titular del Web o danys al seu sistema informàtic (hardware y software).
   
  L’entitat no garanteix l’aplicació d’aquesta política de Privacitat als accessos mitjançant enllaços de tercers a aquesta Web, ni els enllaços d’aquesta Web a altres webs. D’acord amb això i amb el que preveu la Llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, tot enllaç de tercers a aquesta Web s’haurà de fer a la seva pàgina principal o d’entrada i no podran realitzar cap modificació, limitació o realitzar cap tipus de manifestació sobre la Web, amb el compromís de complir amb la resta de previsions d’aquesta normativa. 
   
  Drets de propietat intel·lectual i industrial
   
  Aquesta Web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.
   
  Tots els continguts que incorpora o mostra la Web, incloent noms i marques comercials o registrades, logotips, textos, gràfics, fotografies, imatges, imatges en moviment, so i il·lustracions, són propietat de la Fundació Privada Claror. És per això que qualsevol ús no autoritzat prèviament pel titular d’aquests continguts i tots els altres de la Web, inclosos bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements necessaris pel seu funcionament, serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial. 
   
  En cap cas s’entendrà que l’accés i navegació per aquesta Web o la contractació i utilització de serveis oferts a la mateixa implica una cessió total o parcial d’aquests drets en favor de l’usuari. Per tant, queda prohibida la copia, modificació, reproducció, comunicació pública, transformació o distribució per qualsevol mitjà dels continguts totals o parcials del Web, sense autorització prèvia i expressa del titular dels drets corresponents, Fundació Privada Claror.
   
  Normes d’ús
   
  En cas que consideris que a la Web existeix qualsevol contingut il·lícit o que infringeixi drets, continguts subjectes a drets d'autor que no han estat autoritzats per comunicar, falses atribucions d'autoria, o que atempti contra l'honor i la intimitat de les persones o infraccions de marques protegides, entre altres, pots informar: web@claror.cat
   
  En l'escrit haurà de constar la referència "Continguts infractors o il·lícits" i contenir la següent informació:
  · Nom, cognoms, DNI i les dades de contacte
  · El contingut o continguts del lloc que consideris infractor de drets o il·lícit
  · El motiu pel qual consideres que aquest contingut és il·lícit, així com els drets infringits i qui és responsable
  · Una declaració en què et fas responsable de la veracitat d'aquesta comunicació
   
  Des de Fundació Privada Claror t’informem que tots els materials, informacions o altres comunicacions facilitades i/o publicades per la teva persona a la Web es consideraran no confidencials i no exclusius, i no et donen dret a cap tipus de reemborsament ni a altres cànons. Fundació Privada Claror pot utilitzar aquests materials, informació, etc, de forma gratuïta, fins i tot per a la concessió de llicència per a l'explotació dels mateixos, encara que amb el respecte de la teva privacitat. Per més detalls, consulta l'apartat 5.
   
  No es pot fer servir el web per publicar o transmetre qualsevol material que sigui o pugui ser il·legal, amenaçador, enganyós, subversiu, difamatori, obscè, abusiu, discriminatori o que pugui donar lloc a responsabilitat civil o incomplir qualsevol llei. També es prohibeix utilitzar el Lloc per anunciar o realitzar qualsevol activitat comercial.

   

  FUNDACIÓ PRIVADA CLAROR
  Carrer de Sardenya, 337
  entresòl 2a
  08025 BARCELONA
  NIF G59080259
  Tel. 93 476 13 92
  Fax 93 476 13 95

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate