qui som

  qui som

  La Fundació Claror és una entitat catalana privada sense ànim de lucre, nascuda el 1989, que promou l'esport, la salut i el lleure per a tothom.

  La Fundació Claror gestiona en règim de concessió administrativa els Centres Esportius Municipals de Barcelona: CEM Claror (Claror Sardenya), CEM Sagrada Família (Claror Cartagena) i CEM Marítim (Claror Marítim).

   

  A més, la Fundació Claror és l'entitat que lidera el Grup Claror, del què també en formen part la Fundació Can Caralleu Esport, que gestiona el CEM Can Caralleu, i Llinarsport SL, una societat que gestiona en règim de concessió l'Esportiu de Llinars, i que presta els serveis esportius a l'EAS Taradell, i a tres centres esportius municipals de Sant Joan Despí: els poliesportius Francesc Calvet i Salvador Gimeno, i el Club de Tennis municipal de Sant Joan Despí.

  En total aglutina més de 55.000 abonats i 90.000 clients, fet que la converteix en una de les entitats esportives amb major massa social de Barcelona i Catalunya.

   

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate