Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

vine a córrer la milla!

Diumenge 6 de maig

Sèries amateurs per a totes les edats, des d'infantils a veterans, de 1.609m davant del temple de la Sagrada Família. Inscripció solidària. Inscriu-te!

 

màster de fitness

Dona-ho tot a la màster de Zumba vs Sh'bam amb 8 tècnics sobre l'escenari. No et perdis aquest espectacle a l'aire lliure, davant la Sagrada Família. Un gran fi de festa de La Milla 2018!

Data: Diumenge 6 de maig

Hora: 12.45h al carrer Sardenya amb Mallorca

Inscripció: tancada, ja que les places estan exhaurides. Pots participar igualment a la màster, tot i que no se't podrà garantir la samarreta.

Samarreta: totes les persones que s'hagin inscrit a través del formulari online, poden recollir la samarreta de regal el mateix diumenge 6 de maig, a la carpa de dorsals i samarretes d'11.30 a 13.00h. 

places exhaurides!

 

 

 
 

activitats familiars

Guixot de 8

Vine a jugar amb els teus fills! Guixot de 8, la primera companyia del país que converteix el joc en un espectaclede carrer, ens ha preparat un munt de sorpreses: jocs originals, construïts amb materials recuperats.

Us ho passareu pipa!

Horari: de 10 a 14h

Lloc: al Village de la Milla, al carrer Sardenya, entre Provença i Mallorca

projecte solidari

La inscripció solidària de La Milla 2018 va destinada a La Casa dels Xuklis

La Milla destinarà aquest any la seva inscripció solidària a La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies de les nenes i nens amb càncer, gestionada per l'AFANOC, l'Associació de Nens amb Càncer.

La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible.

Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats (l’edat pediàtrica va des dels 0 mesos fins als 18 anys) i les seves famílies, tan culturalment com socialment.

 Alhora, cal que s’adapti a les diferents necessitats dels infants i de les seves famílies en funció de cada país d’origen (s’atenen famílies de qualsevol lloc del món).

Tots els participants a la Milla aportareu el vostre gra de sorra amb el preu de la vostra inscripció (5 euros).

Informa't de com pots contribuir encara més aquí!

 

Participa al concurs a instagram de La Milla!

El dia de la cursa, publica la teva foto a instagram amb els hashtags #lamillaclaror i #clubsclaror i entraràs al sorteig d'un premi!

  • organitza

    clubs claror
  • col·laboren

    RFEA Atletismo Running
  • Voluntaris 2000
  • amb el suport de

    ajuntament de barcelona

GTranslate