vine a córrer la milla!

Diumenge 5 de maig

Sèries amateurs per a totes les edats, des d'infantils a veterans, de 1.609m davant del temple de la Sagrada Família. Inscripció solidària. Inscriu-te!

Nova sèrie familiar!

Per a que pares i mares correu conjuntament amb els vostres fills/es nascuts més tard del 2010. És no competitiva, amb obsequi per tots els participants!
Horari: 10.45h
Recorregut: una sola volta al circuit de la Milla (800m)
Sortida: al mateix arc de sortida, a Mallorca amb Sardenya

inscriu-te

 

 

màsters de fitness

Dona-ho tot a les màsters de Body Balance, Body Attack i Zumba Family. Tot l'esport a l'aire lliure, davant la Sagrada Família. Uneix-te a la Gran Festa Claror!

Data: Diumenge 5 de maig

Hora: de les 10.30h a les 13.30h

Lloc: al carrer Sardenya, entre Provença i Mallorca

Samarreta de regal!

inscriu-te

 

 

activitats familiars

Guixot de 8

Vine a jugar amb els teus fills! Guixot de 8, la primera companyia del país que converteix el joc en un espectaclede carrer, ens ha preparat un munt de sorpreses: jocs originals, construïts amb materials recuperats.

Us ho passareu pipa!

Horari: de 10 a 14h

Lloc: al Village de la Milla, al carrer Sardenya, entre Provença i Mallorca

 
 

activitats familiars

Vine a jugar amb els teus fills! Hi haurà activitats infantils durant tot el matí.

Us ho passareu pipa!

Horari: de 10 a 14h

Lloc: al Village de la Milla, al carrer Sardenya, entre Provença i Mallorca

projecte solidari

De l'hospital a la Catedral

Tota la inscripció de la Milla i les Màsters de Fitness es destinarà íntegrament a De l'hospital a la catedral impulsat per Xavi Vallès Revilla, malalt de càncer.
 
El projecte pretén recollir els més de 40.000 euros que l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebrón necessita per finançar una investigació clínica sobre els tumors cerebrals infantils; una de les tipologies de tumors amb major índex de mortalitat i que disposa de menys recursos per a la recerca.
 
Per fer-ho, suma un repte solidari i un repte esportiu: aconseguir el finançament per la Vall d'Hebrón i anar en bici elèctrica des de l'Hospital de la Vall d'Hebron fins la Catedral de Santiago de Compostela, en 17 dies. 
Si vols conèixer el seu projecte, visita delhospitalalacatedral.com
 

 

Participa al concurs a instagram de La Milla!

El dia de la cursa, publica la teva foto a instagram amb els hashtags #lamillaclaror i #clubsclaror i entraràs al sorteig d'un premi!

 • organitza

  clubs claror
 • patrocina

  odont quality
 • mitjans oficials

  el periódico
 • sport
 • esports 3
 • amb el suport de

  ajuntament de barcelona

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate