vine a córrer la milla!

Diumenge 6 de maig

Sèries amateurs per a totes les edats, des d'infantils a veterans, de 1.609m davant del temple de la Sagrada Família. Inscripció solidària. Inscriu-te!

Nova sèrie familiar!

Per a que pares i mares correu conjuntament amb els vostres fills/es nascuts abans del 2010. És no competitiva, amb obsequi per tots els participants!
Horari: 10.45h
Recorregut: una sola volta al circuit de la Milla (800m)
Sortida: al mateix arc de sortida, a Mallorca amb Sardenya

 

màster de fitness

Dona-ho tot a la màster de Zumba vs Sh'bam amb 8 tècnics sobre l'escenari. No et perdis aquest espectacle a l'aire lliure, davant la Sagrada Família. Un gran fi de festa de La Milla 2018!

Data: Diumenge 6 de maig

Hora: 12.45h al carrer Sardenya amb Mallorca

Inscripció: tancada, ja que les places estan exhaurides. Pots participar igualment a la màster, tot i que no se't podrà garantir la samarreta.

Samarreta: totes les persones que s'hagin inscrit a través del formulari online, poden recollir la samarreta de regal el mateix diumenge 6 de maig, a la carpa de dorsals i samarretes d'11.30 a 13.00h. 

places exhaurides!

 

activitats familiars

Guixot de 8

Vine a jugar amb els teus fills! Guixot de 8, la primera companyia del país que converteix el joc en un espectaclede carrer, ens ha preparat un munt de sorpreses: jocs originals, construïts amb materials recuperats.

Us ho passareu pipa!

Horari: de 10 a 14h

Lloc: al Village de la Milla, al carrer Sardenya, entre Provença i Mallorca

 
 

activitats familiars

Vine a jugar amb els teus fills! Hi haurà activitats infantils durant tot el matí.

Us ho passareu pipa!

Horari: de 10 a 14h

Lloc: al Village de la Milla, al carrer Sardenya, entre Provença i Mallorca

projecte solidari

De l'hospital a la Catedral

Tota la inscripció de la Milla i les Màsters de Fitness es destinarà íntegrament al projecte De l'hospital a la catedral per a finançar una investigació contra els tumors cerebrals infantils, per Xavi Vallès Revilla.

Per fer-ho, suma un repte solidari i un repte esportiu: aconseguir fons per finançar una recerca de l'Institut de la Vall d'Hebron sobre tumors cerebrals infantils, i anar en bici elèctrica des de l'Hospital de la Vall d'Hebron fins la Catedral de Santiago de Compostela, en 17 dies. 

Tots els participants a la Milla aportareu el vostre gra de sorra amb el preu de la vostra inscripció (5 euros).

Participa al concurs a instagram de La Milla!

El dia de la cursa, publica la teva foto a instagram amb els hashtags #lamillaclaror i #clubsclaror i entraràs al sorteig d'un premi!

  • organitza

    clubs claror
  • col·laboren

    RFEA Atletismo Running
  • Voluntaris 2000
  • amb el suport de

    ajuntament de barcelona

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate