Coneix els punts bàsics del reglament de la cursa

Si has decidit prendre part a la Milla Sagrada Família has de tenir ben clars els 15 punts que componen el reglament de la cursa. La normativa ha estat validada per la Federació Catalana d'Atletisme.
 
Article 1
La Fundació Claror, amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges organitza la 35a Milla Sagrada Família el dia 5 de maig del 2019, a la ciutat de Barcelona.
 
Article 2
El recorregut és de 1.609 metres i consisteix a donar 2 voltes senceres al circuit senyalitzat.
 
Article 3
Els horaris i les categories, són els assenyalats al document adjunt. L’organització es reserva la potestat de tancar una sèrie a partir dels 10 minuts.
 
Article 4
El cronometratge serà informàtic. Es farà servir a tal efecte el dispositiu incorporat al dorsal. 
 
Article 5
Tant les inscripcions individuals com les que es facin per equips, cal fer-les des del dia 1 d’abril i fins al dimarts 30 d'abril, a les 15.00h o bé quan s’exhaureixin els dorsals disponibles per a cada sèrie. 
La inscripció és de 5€ per a les categories júnior, promeses, sènior i veterans 1 i 2. Els diners recaptats per aquest concepte es destinaran a un projecte solidari. 
Inclou en tots els casos una assegurança establerta per l'organització.
 
Article 6
Les inscripcions es poden fer per mitjà del formulari que es trobarà a la pàgina web www.lamilla.cat 
 
Article 7
L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat i/o la identitat de l’atleta, en qualsevol moment. 
 
Article 8
El dorsal i la samarreta d’obsequi es lliurarà al CEM Claror Sardenya, carrer Sardenya, 333, el divendres 3 de maig entre les 16.00h i les 20.30; i el dissabte 4 de maig, entre les 09.00 i les 14.00h.  Cal que us enganxeu el dorsal al pit (no us el cosiu) i que tingueu cura de mantenir el xip en la seva posició; si no, pot provocar dificultats en el registre del temps. Qualsevol modificació de col·locació o anul·lació de publicitat serà sancionada amb la desqualificació.
 
Article 9
Les desqualificacions, a més de les esmentades en altres articles d’aquest reglament, podran ser per:
- córrer sense portar el dorsal.
- córrer en una sèrie que no correspongui.
- no haver formalitzat la inscripció. 
- o bé perquè ho determini el Jutge Àrbitre o els Comissaris de la cursa.
 
Article 10
Les sèries només podran ser suspeses en cas d'inclemències meteorològiques i si així ho determina el Jutge Àrbitre. El seu veredicte serà inapel·lable.
 
Article 11
Les reclamacions s'hauran de presentar per escrit al Jutge Àrbitre, previ pagament de 30 euros que es retornaran en el cas que es resolgui favorablement la reclamació, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de finalitzada la sèrie corresponent.
 
Article 12
· Gaudiran de trofeus i medalles tots els classificats en primer, segon i tercer lloc de cada sèrie, tant masculina com femenina. 
· A les sèries infantil-cadet, hi haurà trofeu i medalla per als tres primers de la categoria infantil (nascuts els anys 2005 i 2006) i per als tres primers de la categoria cadet (nascuts els anys 2003 i 2004).
· A les sèries absoluta masculina i absoluta femenina, hi haurà trofeu i medalla per als tres primers classificats, tant de la categoria júnior (nascuts els anys 2000, 2001 i 2002) i promeses (nascuts els anys 1997, 1998 i 1999) com de la categoria sènior (nascuts entre el 6 de maig del 1984 i l’any 1996). 
· A les sèries veterans i veteranes 1 i 2 hi haurà trofeu i medalla per als tres primers classificats de la categoria 1 (nascuts abans del 6 de maig del 1974) i per als tres primers classificats de la categoria 2 (nascuts entre el 6 de maig del 1974 i el 5 de maig del 1984).
· Premi especial “Àlex García” a la participació a les escoles, clubs o entitats que més atletes aportin i acabin la 35a Milla Sagrada Família:
 • Modalitat A) Conjunt categories benjamí i aleví
  • Primer premi: 300 euros
  • Segon premi: 180 euros
  • Tercer premi: 120 euros
 • Modalitat B) Conjunt categories infantil i següents
  • Primer premi: 300 euros
  • Son premi: 180 euros
  • Tercer premi: 120 euros
· El lliurament dels premis especials a les escoles, clubs i entitats que més atletes aportin i acabin la Milla es farà en el transcurs del mes següent a la data de celebració de la cursa.
 
Article 13
Aquesta edició de la Milla Sagrada Família compta també amb una sèrie familiar. Veure els detalls en l’Annex d’aquest reglament.
 
Article 14
La Fundació Claror i la Federació Catalana d’Atletisme no es fan responsables dels perjudicis físics, morals o materials que puguin causar o causar-se els participants i/o els espectadors durant les curses.
 
Article 15
Aquesta cursa es regirà d’acord amb la normativa de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme, i tot allò que no preveu aquest reglament serà resolt d’acord amb la normativa de la IAAF. La inscripció a la 35a Milla Sagrada Família implica l'acceptació total d'aquest reglament.
 
Article 16
Tots els participants accepten que la Fundació Claror utilitzi les fotografies preses durant l’esdeveniment per a afers informatius i publicitaris, així com les seves dades personals per a informar-los de futures edicions de La Milla.
 
ANNEX: Cursa familiar de la Milla Sagrada Família
Article a): hi podran participar els nens i nenes nascutsmés tard de l’any 2010, que hauran de córrer acompanyats per un o més (fins a 4) membres de la seva família, dels quals un com a mínim haurà de ser el pare, la mare o el tutor. 
Article b): tots els membres de la família que vulguin acompanyar el participant, han d’inscriure’s al formulari corresponent a partir del dia 1 d’abril i fins al dia 30 d’abril a les 15.00h.
Article c): els corredors i les corredores hauran de donar una volta al circuit i tindran un màxim de 10 minuts per completar la volta. Cada família ha de córrer junta. Els més menuts poden anar en cotxet empès per algun dels seus familiars.
Article d): no hi haurà classificacions.
Article e): hi haurà un obsequi per a tots els participants.
Article f): hi haurà premi especial per al participant més jove.
Article g): participar en aquesta cursa, no impedeix participar a la resta de sèries de la Milla Sagrada Família (d’acord amb la categoria corresponent i el reglament propi de la Milla Sagrada Família).
 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate