Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Coneix els punts bàsics del reglament de la cursa

Si has decidit prendre part a la Milla Sagrada Família has de tenir ben clars els 15 punts que componen el reglament de la cursa. La normativa ha estat validada per la Federació Catalana d'Atletisme.
 
Article 1
La Fundació Claror, amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges organitza la 34a Milla Sagrada Família el dia 6 de maig del 2018, a la ciutat de Barcelona.
 
Article 2
El recorregut és de 1.609 metres i cal seguir-lo, obligatòriament, pel paviment de l'itinerari senyalitzat. Serà motiu de desqualificació fer-lo en part o totalment per la vorera.
 
Article 3
Els horaris i les categories, són els assenyalats al document adjunt. L’organització es reserva la potestat de tancar una sèrie a partir dels 10 minuts.
 
Article 4
El cronometratge serà informàtic. Es farà servir a tal efecte el dispositiu incorporat al dorsal. 
 
Article 5
Tant les inscripcions individuals com les que es facin per equips, cal fer-les des del dia 4 d’abril i fins al dimecres, dia 2 de maig, a les 20.00h o bé quan s’exhaureixin els dorsals disponibles per a cada sèrie. 
La inscripció és de 5€ per a les categories júnior, promeses, sènior i veterans 1 i 2. Els diners recaptats per aquest concepte es destinaran a un projecte solidari. 
Inclou en tots els casos una assegurança establerta per l'organització.
 
Article 6
Les inscripcions es poden fer per mitjà del formulari que es trobarà a la pàgina web www.lamilla.cat 
 
Article 7
L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat i/o la identitat de l’atleta, en qualsevol moment. 
 
Article 8
El dorsal i la samarreta d’obsequi es lliurarà al CEM Claror Sardenya, carrer Sardenya, 333, el divendres dia 4 de maig entre les 16.00h i les 20.30; i el dissabte, dia 5 de maig, entre les 09.00 i les 14.30h.  Cal que us enganxeu el dorsal al pit (no us el cosiu) i que tingueu cura de mantenir el xip en la seva posició; si no, pot provocar dificultats en el registre del temps. Qualsevol modificació de col·locació o anul·lació de publicitat serà sancionada amb la desqualificació.
 
Article 9
Les desqualificacions, a més de les esmentades en altres articles d’aquest reglament, podran ser per:
- córrer sense portar el dorsal.
- córrer en una sèrie que no correspongui.
- no haver formalitzat la inscripció. 
- o bé perquè ho determini el Jutge Àrbitre o els Comissaris de la cursa.
 
Article 10
Les sèries només podran ser suspeses en cas d'inclemències meteorològiques i si així ho determina el Jutge Àrbitre. El seu veredicte serà inapel·lable.
 
Article 11
Les reclamacions s'hauran de presentar per escrit al Jutge Àrbitre, previ pagament de 30 euros que es retornaran en el cas que es resolgui favorablement la reclamació, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de finalitzada la sèrie corresponent.
 
Article 12
· Gaudiran de trofeus i medalles tots els classificats en primer, segon i tercer lloc de cada sèrie, tant masculina com femenina. 
· A les sèries infantil-cadet, hi haurà trofeu i medalla per als-les tres primers-es de la categoria infantil (nascuts-des els anys 2004 i 2005) i per als-les tres primers-es de la categoria cadet (nascuts-des els anys 2002 i 2003).
· A les sèries absoluta masculina i absoluta femenina, hi haurà trofeu i medalla per als tres primers classificats, tant de la categoria júnior (nascuts els anys 1999, 2000 i 2001) i promeses (nascuts els anys 1996, 1997 i 1998) com de la categoria sènior (nascuts entre el 7 de maig del 1983 i l’any 1995). 
· A les sèries veterans i veteranes 1 i 2 hi haurà trofeu i medalla per als-les tres primers-res classificats-des de la categoria 1 (nascuts-des abans del 7 de maig del 1973) i per als-les tres primers-res classificats-des de la categoria 2 (nascuts-des entre el 7 de maig del 1973 i el 6 de maig del 1983).
· Premi especial “Àlex García” a la participació a les escoles, clubs o entitats que més atletes aportin i acabin la 34a Milla Sagrada Família:
 • Modalitat A) Conjunt categories benjamí i aleví
  • Primer premi: 300 euros
  • Segon premi: 180 euros
  • Tercer premi: 120 euros
 • Modalitat B) Conjunt categories infantil i següents
  • Primer premi: 300 euros
  • Son premi: 180 euros
  • Tercer premi: 120 euros
· El lliurament dels premis especials a les escoles, clubs i entitats que més atletes aportin i acabin la Milla es farà en el transcurs del mes següent a la data de celebració de la cursa.
 
Article 13
La Fundació Claror i la Federació Catalana d’Atletisme no es fan responsables dels perjudicis físics, morals o materials que puguin causar o causar-se els participants i/o els espectadors durant les curses.
 
Article 14
Aquesta cursa es regirà d’acord amb la normativa de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme, i tot allò que no preveu aquest reglament serà resolt d’acord amb la normativa de la IAAF. La inscripció a la 34a Milla Sagrada Família implica l'acceptació total d'aquest reglament.
 
Article 15
Tots els participants accepten que la Fundació Claror utilitzi les fotografies preses durant l’esdeveniment per a afers informatius i publicitaris, així com les seves dades personals per a informar-los de futures edicions de La Milla.

 

GTranslate