Clubs Claror, els teus clubs de fitness i benestar a Barcelona

  La Milla recapta més de 5.000 euros per finalitats solidàries i rep el premi Córrer per compromís

  9 de maig, 2019

  Premi Córrer per compromís per una Milla que aconsegueix més de 5.000 euros per a la recerca del càncer infantil

   
  Premi Córrer per compromís per una Milla que aconsegueix més de 5.000 euros per a la recerca del càncer infantil
   
  La Milla Sagrada Família té sempre una vessant solidària, ja que destina tota la seva inscripció a una finalitat sense ànim de lucre. Aquest any, ha aconseguit recaptar fins a 5.245 euros que es destinen íntegrament a De l'hospital a la catedral impulsat per Xavi Vallès, malalt de càncer. El projecte pretén recollir els més de 40.000 euros que l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebrón necessita per finançar una investigació clínica sobre els tumors cerebrals infantils; una de les tipologies de tumors amb major índex de mortalitat i que disposa de menys recursos per a la recerca. Si voleu conèixer el seu projecte, visiteu delhospitalalacatedral.com.
   
  Paral·lelament, l'Ajuntament de Barcelona ha reconegut La Milla amb el Premi Córrer per compromís per la contribució que fa a la millora de la qualitat de vida, la cohesió social i el suport a col·lectius vulnerables mitjançant l'esport.
   
  Des del Grup Claror vam recollir el premi ahir, juntament amb les altres 17 entitats guardonades, d'entre 35 projectes presentats. A l'acte, a més, vam coincidir amb l'Associació Aprenem i amb la Transpirenaica Social Solidària, amb qui col·laborem estretament i que també van rebre el premi.
   
   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate