Coneix els punts bàsics del reglament de la cursa

Si has decidit prendre part a la Milla Sagrada Família has de tenir ben clars els 15 punts que componen el reglament de la cursa. La normativa ha estat validada per la Federació Catalana d'Atletisme i està dividit en cinc apartats:

GENERAL

Article 1
La Fundació Claror, amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges organitza la 33a Milla Sagrada Família el dia 14 de maig de 2017, a la ciutat de Barcelona.

Article 2
El recorregut és de 1.609 metres i cal seguir-lo, obligatòriament, pel paviment de l'itinerari senyalitzat. Serà motiu de desqualificació fer-lo en part o totalment per la vorera.

Article 3
Els horaris i les categories, són els assenyalats al document adjunt. L’organització es reserva la potestat de tancar una sèrie a partir dels 10 minuts.

Article 4
El cronometratge serà informàtic. Es farà servir a tal efecte el dispositiu incorporat al dorsal.

 

INSCRIPCIONS

Article 5
Tant les inscripcions individuals com les que es facin per equips, cal fer-les des del dia 3 d'abril i fins al dimecres, dia 10 de maig a les 20.00 hores o bé quan s’exhaureixin els dorsals disponibles per a cada sèrie

La inscripció és de 5€ per a les categories júnior, promeses, sènior, veterans 1 i 2 i per a la cursa les "3 Milles" (veure annex específic corresponent a aquesta prova). Els diners recaptats per aquest concepte es destinaran a un projecte solidari.

Inclou en tots els casos una assegurança establerta per l'organització.

Article 6
Les inscripcions es poden fer per mitjà del formulari que es trobarà a la pàgina web www.lamilla.cat

Article 7
L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat i/o la identitat de l’atleta, en qualsevol moment.

Article 8
El dorsal i la samarreta d'obsequi es lliurarà al CEM Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333) els següents dies:
- Divendres 12 de maig de 16.00 a 21.00 hores.
- Dissabte 13 de maig de 9.00 a 15.00 hores.

Cal que us enganxeu el dorsal al pit (no us el cosiu) i que tingueu cura de mantenir el xip en la seva posició; sinó, pot provocar dificultats en el registre del temps. Qualsevol modificació de col·locació o anul·lació de publicitat serà sancionada amb la desqualificació.
 

ARBITRATGE

Article 9
Les desqualificacions, a més de les esmentades en altres articles d’aquest reglament, podran ser per:

  • córrer sense portar el dorsal.
  • córrer en una sèrie que no correspongui.
  • no haver formalitzat la inscripció.
  • o bé perquè ho determini el Jutge Àrbitre o els Comissaris de la cursa.

Article 10
Les sèries només podran ser suspeses en cas d'inclemències meteorològiques i si així ho determina el Jutge Àrbitre. El seu veredicte serà inapel·lable.

Article 11
Les reclamacions s'hauran de presentar per escrit al Jutge Àrbitre, previ pagament de 30 euros que es retornaran en el cas que es resolgui favorablement la reclamació, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de finalitzada la sèrie corresponent.
 

PREMIS

Article 12

- Gaudiran de trofeus i medalles tots els classificats en primer, segon i tercer lloc de cada sèrie, tant masculina com femenina.

- A les sèries infantil-cadet hi haurà trofeu i medalla per als tres primers de la categoria infantil (nascuts els anys 2003 i 2004) i per als tres primers de la cetegoria cadet (nascuts els anys 2001 i 2002).

- A les sèries absoluta masculina i absoluta femenina hi haurà trofeu i medalla per als tres primers classificats, tant de la categoria júnior (nascuts entre el 1998 i 2000), promeses (nascuts entre 1995 i 1997), com de la categoria sènior (nascuts entre el 15 de maig de 1982 al 1994).

- A les sèries de veterans i veteranes 1 i 2 hi haurà trofeu i medalla per als tres primers classificats de la categoria 1 (nascuts-des abans del 15 de maig de 1972) i per als tres primers classificats de la categoria 2 (nascuts entre el 15 de maig de 1972 i el 14 de maig de 1982).

- Premi especial "Àlex García" a la participació a les escoles, clubs o entitats que més atletes aportin i acabin la 33a Milla Sagrada Família:

- Modalitat A) Conjunt categories benjamí i aleví

- primer premi: 300 euros.
- segon premi: 180 euros.
- tercer premi: 120 euros.

- Modalitat B) Conjunt categories infantil i següents

- primer premi: 300 euros.
- segon premi: 180 euros.
- tercer premi: 120 euros.

El lliurament dels premis especials a les escoles, clubs i entitats que més atletes aportin i acabin la Milla ees farà en el transcurs del mes següent a la data de celebració del a cursa.

ALTRES

Article 13
La Fundació Claror i la Federació Catalana d’Atletisme no es fan responsables dels perjudicis físics, morals o materials que puguin causar o causar-se els participants i/o els espectadors durant les curses.

Article 14
Aquesta cursa es regirà d'acord amb la normativa de curses de fons de la Federació Catalana d'Atletisme, i tot allò que preveu aquest reglament serà resolt d'acord amb la normativa de la IAAF. La inscripció a la 33a Milla Sagrada Família implica l'acceptació total d'aquest reglament.

Article 15
Tots els participants accepten que la Fundació Claror utilitzi les fotografies preses durant l'esdeveniment per a afers informatius i publicitaris, així com les seves dades personals per a informar-los de futures edicions de La Milla.

 

ANNEX Sèrie especial "Les 3 Milles i una mica més..." - Part específica del reglament

Article 16
Aquesta sèrie consisteix a fer 5 voltes pel mateix recorregut que La Milla Sagrada Família que és equivalent a una mica més de 3 milles: 5.179 metres. La sortida es farà des de la mateixa ubicació de l'arribada.

Article 17
Hi podran participar els-les  majors de 18 anys.

Article 18
És obligatori córrer per la calçada del recorregut. Serà motiu de desqualificació fer-lo en part o totalment per la vorera.

Article 19
Es disposarà de 40 minuts per a completar la cursa. Passat aquest temps qui no hagi acabat la prova haurà d’abandonar el circuit.

Article 20
També seran d’aplicació per a aquesta sèrie especial la resta d'articles corresponents a la Milla Sagrada Família, a excepió de l'Article 2.

GTranslate