Apunta't a la Caminada Popular que es farà el dissabte 21 d'abril per seguir el Cros

22 de març, 2012

 El dissabte 21 d'abril, coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, s'organitza per primera vegada una Caminada Popular que transcorrerà per part del recorregut de la cursa i que està oberta a tothom.
 
Enguany i per primera vegada s'organitza una Caminada Popular que transcorrerà per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer serà d'uns 8 quilòmetres i la sortida serà a les 10 hores. D'aquesta manera els participants podran veure els corredors del Cros durant el recorregut del circuit. La participació estarà oberta a famílies amb nens sempre que vagin acompanyats d'adults.

Per participar-hi caldrà inscriure's del 12 de març al 10 d'abril o fins exhaurir places a la recepció de Can Caralleu. El preu de la inscripció és de 7 euros per als adults i gratuïta per als infants nascuts a partir del 1996 (acompanyats per un adult), i inclou samarreta tècnica i botifarrada.

És imprescincible inscriure's per participar a la Caminada Popular. Per qualsevol consulta us podeu adreçar a cros@cancaralleu.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate