Apunta els teus fills als Casals d'estiu per a infants i joves d'entre 3 i 16 anys

2 d'abril, 2012

Durant les vacances escolars d'estiu el CEM Can Caralleu organitza un programa de lleure per a petits i joves amb diverses activitats i propostes. Una de les novetats d'enguany és que es durà a terme un sorteig per assignar cita per a la inscripció dels no abonats, que hauran de passar a recollir un número a la recepció del centre del 13 al 29 de març.

 

El 25 de juny comencen els casals d’estiu i fins al 7 de setembre hi haurà activitat de forma ininterrompuda cada setmana. L’objectiu és que els infants aprenguin i comparteixin experiències amb els companys i els monitors.

 

El torn d’inscripció per als abonats és del 20 de març al 12 d’abril, de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores. Per als no abonats, el 3 d’abril es farà un sorteig per assignar-los els torns. Per això, del 13 al 29 de març, s’haurà de passar a recollir un número a la recepció del centre (de 8 a 20 hores de dilluns a divendres). Cada família tindrà assignat un número per al sorteig que serà intransferible. Les inscripcions començaran el 14 d’abril.

 

Casal d'infants

Jocs d’habilitats psicomotors, treballs manuals i aprenentatge de cançons. Del 25 de juny al 7 de setembre, per als infants nascuts entre el 2007 i el 2008, i del 3 al 7 de setembre per als nascuts el 2009.

 

Casal Poliesportiu

Inclou activitats aquàtiques, poliesportives, de muntanya, escalada, tallers i sortides. Hi ha diverses modalitats: esport i muntanya, dansa i expressió corporal, esports d’equip i esport i raquetes. Per als nascuts entre el 1998 i el 2006, que també poden apuntar-se al Casal Fem Nit!, que inclou passar dues nits al centre durant les quals es faran jocs i es gaudirà de la natura.

 

Campus de futbol

Per als nois i noies que juguen a futbol i que volen millorar aspectes tècnics, tàctics i de preparació física. També participen en activitats aquàtiques i altres esports. Per als nascuts entre el 1998 i el 2004.

 

Stage de tennis

Per als nois i noies que juguen a tennis habitualment. El volum diari de tennis és de quatre o cinc hores, durant les quals es compagina la tècnica i la preparació física, les sessions de teoria i els partits. També es fan activitats aquàtiques. Per als nascuts entre el 1996 i el 2002.

 

Stage de pàdel

Iniciació i perfeccionament del pàdel. Es treballa tècnica i tàctica, es juguen partits i se n’aprèn el reglament. Es complementa amb preparació física. Per als joves nascuts del 1996 al 1998. De 9 a 13 hores.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate