El IX Campionat Escolar de Natació se celebrarà el dissabte 19 de maig

9 de maig, 2012

La novena edició del Campionat Escolar de Natació de Can Caralleu se celebrarà el dissabte 19 de maig. Hi participaran nens i nenes de 1r a 6è de primària i de 1r i 2n d'ESO de totes les escoles que fan activitats aquàtiques a Can Caralleu.

La competició s'iniciarà a les 16 hores amb els cursos de 1r a 3r de primària i el segon torn començarà a les 17 hores amb els cursos de 4rt de primària a 2n d'ESO. En cadascuna de les sèries es donaran medalles als primers, segons i tercers classificats i, al final de cada torn, s'obsequiarà a cada nen amb una samarreta commemorativa del campionat.

Les escoles que participaran al campionat són les següents: CEIP Costa i LLobera, CEIP Nabí, CEIP Orlandai, CEIP Tàber i Dolors Monserdà - Santapau, les escoles Kensington School, Lys, Padre Damián, Benjamin Franklin, Zurich,  l'escola Suïssa i els nens i nenes de l'Escola Esportiva de Natació de Can Caralleu.


Us convidem a tots a assistir-hi!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate