L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

Èxit total dels dos dies de la Castaween de L’Esportiu amb un munt de premis i diversió

31 d'octubre, 2019

Entre el 29 i 30 d’octubre hem celebrat la Castaween a L’Esportiu! En un ambient de caire festiu, hem obert les portes del club i hem reunit a més de 100 persones, que han participat en les diferents activitats especials organitzades per la direcció tècnica de la entitat.

Zumba Zombie, Aquagym de por, Spin It o l’Aiguazumba Zombie, han estat algunes de les activitats dirigides que més afluència han tingut aquests dos dies. I on els participants han pogut gaudir d’una classe especial.

Guanyadors del repte terrorífic a la sala de Fitness

Durant els dos dies de la Festa de la Castaween hem preparat un repte terrorífic a la sala de fitness de L’Esportiu que constava en fer 50 jumping jacks + 40 squats sumo + 30 abdominals crunch + 20 burpees + 10 flexions en el menor temps possible.

Un repte en el que han participat 18 persones i que han guanyat:

Categoria Femenina: Vanessa Ruz amb un temps de 1’44”

Categoria Masculina: Aleix Vilaré amb un temps de 1’58”

Enhorabona als guanyadors i a tots els participants!

Els dos guanyadors del repte s’emporten un Pack de 2 sessions d’Entrenador Personal de L’Esportiu!

 

Concurs d’Instagram #CastaWeenLEsportiu

Així mateix, s’ha dut a terme un concurs d’Instragram en el que s’ha sortejat un mes gratis entre totes aquelles persones que s’han fet una foto a la recepció decorada especialment per a l’ocasió.

En aquest cas la guanyadora ha estat: @silvia_smsalvador

Enhorabona Silvia!

Durant aquest dos dies L’Esportiu ha ofert un programa de dinamització de les activitats dirigides i dels usuaris de la sala de fitness especial, mesclant factors més vinculats a la tradició catalana, com és la Castanyada, amb les noves tendències comercials que han portat Halloween al nostre calendari.

Castanyes i fantasmes han decorat la recepció del club durant aquesta setmana, en la que s’ha treballat per oferir noves accions i promocions especials per als abonats i no abonats del club.

Feliç CastaWeen a tothom!! 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate