Claror, més que Fitness!

Aquest febrer, posa't la gorra per als infants amb càncer!

8 de febrer, 2019

Des de Claror tornem a adherir-nos a la campanya 'Posa't la gorra' impulsada per l'AFANOC i que té per objectiu aconseguir recursos per finançar tots els serveis i accions que l'entitat ofereix de manera gratuïtat per a famílies amb infants o adolescent amb càncer.

La campanya neix el 2001 de la necessitat de compartir en un entorn lúdic i festiu la realitat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, amb l’objectiu de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que sorgeixen a partir del seu diagnòstic.

La campanya és la primera font de recursos per finançar els serveis que l’AFANOC ofereix des dels hospitals, delegacions i La Casa dels Xuklis. Per tant, el “Posa’t la Gorra!” és la campanya que més representa i identifica l’AFANOC.

De l'11 al 22 de febrer trobareu les gorres a la recepció dels clubs a un preu de 7 euros (fins exhauriment d'existències).

Trobareu més informació a:

https://posatlagorra.org/

https://www.afanoc.org/

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate