L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

Aquest any revolucionem els casals d’estiu amb el campus Fitness Kid per als més petits

12 d'abril, 2019

Ja tenim disponible la nova oferta de campus d’estiu 2019 per fer gaudir als més petits (de P4 a 3er de primària) d’un nou i revolucionari programa d’activitats esportives, activitats de ball, jocs d’interacció amb la natura, cursets i activitats aquàtiques a la piscina interior i exterior.

De l’1 al 26 de juliol el lleure, natura i anglès seran els tres pilars del nou campus d’estiu de L’Esportiu, on els més petits podran triar entre l’itinerari d’activitats “dance” o multi esport.

A més, tots els infants podran practicar cada dia anglès realitzant activitats en interacció amb la natura amb els nostres monitors especialistes. Així mateix, el Campus Fitness Kid també inclou 4 sessions de curset de natació per setmana.

Pioners en seguretat dels infants

Totes les activitats estan supervisades per tècnics del lleure acreditats, garantim el compliment del decret 267/2016, del 5 de juliol, de les Activitats d’Educació en el Lleure. Tenim un format de treball en grups reduïts i en unes instal·lacions i espais segurs pels infants.

Torns

  • De l’1 al 5 de juliol
  • Del 8 al 12 de juliol
  • Del 15 al 19 de juliol
  • Del 22 al 26 de juliol

Horaris

De 9h a 13:30h: Campus d’estiu Fitness Kid

Altres serveis complementaris

De 8h a 9h: Servei d’acollida

De 13:30h a 15h: Servei de menjador

De 15h a 17h: Servei de ludoteca

Preus per setmana

Campus Fitness Kid matins – 67,50€

Servei acollida – 12€

Servi menjador – 50€

Servei ludoteca tardes – 20€

 

Aprofita la promoció especial que tenim fins al 26 de maig!

Apunta els teus fills/es i gaudeix del 10% de descompte (opció de matins)

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate