L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

Cursos d’Hapkido i Kendo: aprèn arts marcials a L’Esportiu

29 d'agost, 2019

Les arts marcials són un conjunt de disciplines de combat relacionades amb l’autodefensa que presenten també una vessant competitiu. La propera temporada podràs aprendre a L’esportiu dues disciplines diferents d’arts marcials:

Hapkido

L’Hapkido és una art marcial japonesa basada en el moviment circular, que no es focalitza en colpejar a l’oponent, sinó que utilitza la seva pròpia energia per guanyar control sobre el mateix.

Curs d’Hapkido

Dilluns i dimecres de 10 a 11.30h

Dimarts i dijous de 20:45 a 22:15h

Dissabtes de 11:30 a 13h

Horaris vàlids a partir de l'1 d'octubre

Kendo

Nascut al segle XVIII, és l’equivalent japonès de l’esgrima occidental i era practicat pels samurais. Els practicants, equipats amb armadura (bogu) i un sabre de bambú (shinai), s’ataquen i es defensen l’un de l’altre.

Curs de Kendo

Tots els divendres de 18.30 a 20h

Les arts marcials ofereixen grans beneficis com la tonificació muscular, l’augment de resistència cardiovascular I la millora dels reflexes.

Planifica ja la nova temporada!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate