Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

L'Esportiu, el teu club de wellness del Vallès Oriental

Nova data per al taller de barretes energètiques: 24/11. Apunta't!

10 de novembre, 2017

Les barretes energètiques són un complement ideal per als nostres entrenaments, ja que ens ajuden a aportar l'extra d'energia que el nostre cos necessita abans, durant i després dels exercicis. 

Per motius organitzatius, hem hagut d'ajornar el taller sobre barretes energètiques. Si entrenes habitualment, aquest taller t'interessa!
 
Les barretes energètiques són un complement ideal per als nostres entrenaments, ja que ens ajuden a aportar l'extra d'energia que el nostre cos necessita abans, durant i després dels exercicis. 
En aquest taller, aprendrem a qui van destinades o per a quins esports o situacions són més indicades. Així mateix, veurem els ingredients i passos necessaris per fer les nostres barretes a casa.
 
Apunta't a aquest taller pràctic! T'ensenyem també a llegir les etiquetes de les barretes comercials. Porta la teva barreta!
NOVA DATA: Divendres 24 de novembre a les 11h, a la Sala 1.
 
Gratuït i obert a tothom: abonats i no abonats. Inscripcions a recepció
Vols saber-ne més? Llegeix l'article de la nostra doctora Olga Amado, que conduirà aquest taller!

GTranslate