Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

L'Esportiu de Llinars, molt més que un club de fitness!

Vols anar al Teatre Auditori de Llinars? A L'Esportiu, et regalem entrades!

4 de desembre, 2017

Un cop més, gràcies a l'acord entre L'Esportiu i el Teatre Auditori, regalem entrades als nostres abonats pels espectacles que tindran lloc aquest segon trimestre. Els primers a passar per recepció a demanar-les, se les enduran! 

Un cop més, gràcies a l'acord entre L'Esportiu i el Teatre Auditori, regalem entrades als nostres abonats pels espectacles que tindran lloc aquest segon trimestre. Els primers a passar per recepció a demanar-les, se les enduran! Es tracta de les següents obres: 
 
Amb l'ànima de la música popular
És un programa basat en la música d'inspiració andalusa. Els compositors prenen com a referència la música tradicional d'Andalusia i el flamenc, incloent obres d'autors molt coneguts com Enric Granados, Francesc Tàrrega, Joaquín Rodrigo, Isaac Albeniz, etc. Així com altres compositors d'actualitat que també segueixen la tradició de la mñusica popular andalusa, tals com Primitivo Buendía i Francisco Cuenca, incloent obres molt conegudes com el cèlebra "Concierto de Arannjuez" o "Recuerdos de la Alambra".
Diumenge 10 de desembre, a les 18h.
 
Dansa de la mort
Strindberg presenta un matrimoni burgès de dos fracassats: ell un militar deixat de banda en les promocions, i ella una actriu que ha abandonat una carrera teatral, probablement molt mediocre. Després d'anys de vida en comú, no tenen ja res a dir-se i estan morts a una casa que sembla més una presó. Arriba de visita un tercer personatge i la seva presència és rebuda com una benedicció del cel. Tornen a tenir possibilitats de conversa, marit i muller troben en ell un interlocutor per confiar-li l'infern on viuen. Aquest infern arrossega el visitant i es troba envoltat, contra la seva voluntat, en aquest remolí de misèries. 
Dissabte 9 de desembre, a les 20h.
 
Tenim 35entrades dobles per als abonats que les demanin. Més informació, consulteu al Teatre auditori.

Passa per recepció i demana les teves entrades!

GTranslate