Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness al Vallès Oriental

Revitalitza't amb la sortida de nordic walking del 22/01

16 de gener, 2018

Vine amb nosaltres a fer una revitalitzant sortida de marxa nòrdica el dilluns 22 de gener a les 10.30h. 

Vine amb nosaltres a fer una revitalitzant sortida de marxa nòrdica el dilluns 22 de gener a les 10.30h. Aprofitarem l'entorn de L'Esportiu i caminarem tant per asfalt com per corriols. Una bona excusa per fer exercici en equip i a l'aire lliure!

Aquesta activitat va adreçada a persones majors de 18 anys i té un nivell de dificultat mitjà. És gratuït i obert tant a abonats com a no abonats. Els bastons seran facilitats per part del tècnic. Això sí, cal reservar plaça i material prèviament a la recepció del club.

Què és la caminada nòrdica?
Del nord d’Europa ens arriba la marxa nòrdica. Es tracta d'un esport de resistència que consisteix en caminar i córrer amb la tècnica de l’esquí de fons clàssic utilitzant uns pals específics. L’aprenentatge és molt ràpid i, alhora, la sensació de cansament durant la pràctica és molt baixa. La tècnica bàsica consisteix a caminar de forma natural, amb les espatlles relaxades, els bastons a prop del cos, impulsar el bastó per darrere la línia de la pelvis i recolzar el peu des del taló fins als dits.

Cal vestir roba còmoda que permeti amplitud de moviments de cames i braços, paravent, calçat lleuger i flexible amb una bona sola, pals de nòrdic i aigua.

GTranslate