L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

A L’Esportiu estrenem noves bicicletes d’spining d’última generació

5 de desembre, 2018

A L’Espotiu estem d’estrena! Des del passat 30 de novembre ja tenim instal·lades les noves bicicletes d’Spining Matrix d’última generació.

Aquestes noves bicicletes són ideals per dur un seguiment molt precís durant els entrenaments que tenen com a objectiu seguir al detall la potència, freqüència cardíaca, RPM, distància i calories, així com mètriques personalitzades segons els objectius de l’entrenament.

La pantalla tàctil intuïtiva Target Training Display ofereix atractius gràfics i un marc LED amb colors que ajuda als instructors i corredors a canalitzar la intensitat.

Així mateix, el sistema disposa d’una àmplia varietat de programes, entre els quals s'inclouen entrenaments basats en objectius d'intervals, ritme o freqüència cardíaca, i Sprint 8, que ofereix als corredors opcions d'entrenament individual.

El disseny del volant d'inèrcia posterior, ben protegit i de poc manteniment, inclou una resistència magnètica per realitzar ajustos suaus i uniformes i el mesurament de la potència amb una precisió d'entorn del 3%. Per altra banda, la palanca de resistència contornejada permet realitzar els canvis amb molta més facilitat.

Aquestes són algunes de les característiques que permetran als abonats/des optimitzar els entrenaments.

Vine a provar les noves bicis d’Spining, consulta tots els horaris a la graella d’activitats >

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate