L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

Apunta't a la masterclass d'Spinning de L'Esportiu i coneix com treure el major rendiment dels teus entrenaments

11 de juny, 2019

T'agrada fer Spinning? No et perdis la masterclass que hem organitzat el proper dilluns 17 de juny a les 18h. 

Apunta't i coneix com treure major rendiment de les bicicletes d'Spinning Matrix d'última generació que tenim a L'Esportiu de Llinars. Aquestes noves bicicletes són ideals per dur un seguiment molt precís durant els entrenaments que tenen com a objectiu seguir al detall la potència, freqüència cardíaca, RPM, distància i calories, així com mètriques personalitzades segons els objectius de l’entrenament.

La pantalla tàctil intuïtiva Target Training Display ofereix atractius gràfics i un marc LED amb colors que ajuda als instructors i corredors a canalitzar la intensitat.

Així mateix, el sistema disposa d’una àmplia varietat de programes, entre els quals s'inclouen entrenaments basats en objectius d'intervals, ritme o freqüència cardíaca, i Sprint 8, que ofereix als corredors opcions d'entrenament individual.

Masterclass d'Spinning 

Dilluns 17 de juny a les 18h

Apunta't ja a la recepció del club. És una activitat gratuïta i oberta també a no abonats. 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate