L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

De cara a la propera temporada tens una oferta d'activitats més completa i variada

23 de setembre, 2019

Ja arriba l’entrada del nou curs, i a L’Esportiu t’esperem amb un munt de novetats. De cara a la propera temporada tens una oferta d'activitats més completa i variada.

Incorporem activitats noves, com el Body Attack, el Funxtion Claror, el Ioga. A més, ampliem el nombre de sessions ens les franges amb més afluència, que és el migdia i la tarda-vespre. Podràs gaudir també d’una nova experiència a la sala de fitness, amb noves activitats exprés Xp15. 

Ben aviat tindrem els horaris de la nova graella d'activitats que iniciem l'1 d'octubre.

També hi ha novetats als cursos de temporada amb una nova proposta d'activitats per a totes les edats. Consulta'ls tots AQUI. 

A L'Esportiu tenim activitats i serveis per a tots: per als nadons i per als avis, per als fills i per als pares, per a tota la família. Mentre els fills aprenen en les nostres escoles esportives els pares gaudeixen del seu entrenament. Perquè tinguis l’edat que tinguis, trobaràs el que busques al nostre club.

A L’Esportiu, ho tens tot! A partir de l’1 d’octubre comencem amb la nova temporada!

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate