L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

El 26 de setembre vine a provar les noves activitats que incorporem a L'Esportiu

17 de setembre, 2019

El dijous 26 de setembre estem d'estrena a L'Esportiu! Vine gratis a provar les noves activitats incloses a la quota que podràs gaudir a partir de l'1 d'octubre. 

Open Day L'Esportiu

19h - Màster de Body Attack 

El Body Attack són sessions d’activitat dirigida de LES MILLS on es fa un treball de condicionament físic i que combina moviments aeròbics i atlètics de diferents modalitats esportives com el running i l’aeròbic.

19h - Màster d'Aquacross

L'Aquacross és un treball exercicis d’intensitat alta que es realitza a la piscina profunda i a la platja. És un sistema d’entrenament intervàlic (HIIT) en circuit, on es treballen els 7 patrons de moviments. L’objectiu és millorar la composició corporal de forma global, reduir el % de greix i augment muscular.

20h - Màster de Hatha Ioga

El hatha ioga és un tipus de ioga suau conegut per la seva pràctica d'asanes o postures corporals, que aporten als músculs fermesa i flexibilitat. Aquesta pràctica busca controlar el cos per dominar també la ment entrenant la respiració, la relaxació i la meditació.

Sigues el primer en provar les noves activitats dirigides que incloem a la quota a partir de l'1 d'octubre. 

Si no ets abonat/da de L'Esportiu vine igualment a l'estrena de les activitats, podràs entrar gratis al club durant tot el dia

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate