L'Esportiu de Llinars, un club més que fitness

L'Esportiu de Llinars no facturarà cap quota d’abonament ni cap servei mentre el centre estigui tancat

23 de març, 2020

Benvolgut/da abonat/da,
 
Esperem que estigueu bé. Des de L'Esportiu de Llinars us enviem a totes les famílies un missatge de tot cor, cuideu-vos molt i quedeu-vos a casa!!
 
Com sabeu, el tancament del club ha estat una decisió orientada a salvaguardar la salut de tothom, tant de les persones abonades i usuàries, com dels propis treballadors/es.

Avui volem informar-vos de les decisions preses conjuntament amb l’Ajuntament de Llinars del Vallès respecte a les quotes:

  1. L'Esportiu de Llinars no facturarà cap quota d’abonament ni cap servei mentre el centre estigui tancat.
  2. Del període de març que no heu pogut gaudir s'estan treballant fórmules per compensar-ho quan reobri el centre.
  3. Es mantindrà la teva antiguitat d’abonat de L'Esportiu de Llinars i els avantatges del programa de fidelització.

Volem compartir amb tu que aquests dies estem rebent de moltes persones usuàries missatges de comprensió, d’empatia i de suport, la qual cosa ens fa pensar que podrem mantenir l’activitat i els serveis del nostre club amb normalitat quan se superi aquesta situació.
 
Però tot i tenir el centre tancat no volem que deixeu d’entrenar, és per això, que hem creat una iniciativa per acompanyar-vos a tota la família al llarg d’aquests dies de confinament. Amb la iniciativa "Claror a Casa" us apropem un munt de classes dirigides online, recursos, consells i entrenaments perquè no perdeu la forma i us mantingueu actius i saludables al llarg d’aquestes setmanes.
 
Podeu consultar els horaris de la setmana i seguir tota la nostra actualitat a través del web www.lesportiudellinars.cat així com a través de les nostres xarxes socials.
 
Volem agrair-vos la vostra confiança i el fet d'haver-nos triat com a companys de viatge en la vostra vida saludable. Esperem poder seguir al vostre costat molt més temps d’ara endavant.
 
Ben cordialment,
 
La Direcció
Llinars del Vallès, 23 de març de 2020

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate