Claror Sardenya, esport per a tota la família

UE Gaudí i Bàsquet Safa Claror es coronen campions del Torneig de Bàsquet Infantil Safa Claror

30 de desembre, 2018

UE Gaudí en categoria masculina i el Bàsquet Safa Claror en femenina són els campions del vint-i-cinquè Torneig de Bàsquet Infantil Safa Claror celebrat els dies 27, 28 i 29 de desembre.
UE Gaudí en categoria masculina i el Bàsquet Safa Claror en femenina són els campions del vint-i-cinquè Torneig de Bàsquet Infantil Safa Claror celebrat els dies 27, 28 i 29 de desembre al Claror Sardenya i Claror Cartagena.
  
El torneig ha comptat amb la participació de 10 equips de categoria infantil (5 de masculins i 5 de femenins) i ha aplegat més de 100 jugadors i jugadores. En categoria femenina competien Joventut de Badalona, Bàsquet Lluïsos de Gràcia, Club Bàsquet Almeda, AE Boet Mataró i Bàsquet Safa Claror i, en la masculina, Club Bàsquet Nou Esplugues, Bàsquet Luïsos de Gràcia, Unió Esportiva Claret, Unió Esportiva Gaudí i Bàsquet Safa Claror.
 
En la final femenina el Bàsquet Safa Claror s’ha imposat al Joventut de Badalona per 37-42 en una final molt igualada.
 
En nois, la Unió Esportiva Gaudí s’ha imposat a la Unió Esportiva Claret per 45-41 i revaliden així el títol de campions per segon any consecutiu.
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate