Gestió de clubs de fitness i wellness des de 2007

Llinarsport S.L. té com a principal objectiu la potenciació, promoció i ensenyament de l’esport en les seves diferents formes. Actualment gestiona en règim de concessió per a 35 anys el Complex Esportiu de Llinars del Vallès (de 2007 a 2042). Des de setembre de 2014, també presta serveis als poliesportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno de Sant Joan Despí i a l'EAS Taradell de Taradell. En total aglutina més de 13.000 clients i compta amb una plantilla de més de 170 treballadors repartits entre els quatre clubs.

Entitats participants

El 2007 naixia Llinarsport S. L. com entitat amb personalitat jurídica pròpia participada amb un 60% per la Fundació Claror i un 40% per l'Escola Ginebró. Tenia l’objectiu inicial de gestionar en règim de concessió l'Esportiu de Llinars del Vallès, poliesportiu de propietat de l'Ajuntament de Llinars del Vallès.

Escola Ginebró: Des de 1969 centrats en l'ensenyament laic i en català
L'Escola Ginebró és tot un referent del món educatiu a la comarca del Vallès Oriental. Té 1.000 alumnes i dos centres formatius: l'escola de primària a ESO ubicada a Llinars, i el Taller, el centre de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior ubicat a Cardedeu. Els quasi 40 anys d'experiència i una línia pedagògica basada en el respecte als altres, a un mateix, així com en l'ensenyança de valors com la urbanitat, la generositat, el coneixement i l'educació en l'esforç, la converteixen e un referent a la comarca del Vallès Oriental. A més, és una societat cooperativa sense afany de lucre que té valors molt afins a l'ideari de la Fundació Claror, és laica, catalana i progressista
www.ginebro.com

Fundació Claror: Des de 1989 promovent esport, salut i lleure per a tothom
La Fundació Claror és una entitat privada sense ànim de lucre creada l’any 1989 que promou l’esport, la salut i el lleure per a tothom. Actualment gestiona quatre centres esportius a la ciutat de Barcelona: CEM Claror, CEM Sagrada Família, CEM Marítim i CEM Can Caralleu, aquest últim a través de la Fundació Can Caralleu Esport. A través de Llinarsport S.L. també gestiona l’Esportiu de Llinars del Vallès i presta serveis als Poliesportius Francesc Calvet i Savador Gimeno de Sant Joan Despí.
www.claror.cat/fundacio-claror

 

Consell d'administració

President: Sr. Gabriel Domingo (Fundació Claror)
Conseller: Sr. Carlos Cano (Fundació Claror)
Conseller: Sr. Nico Sánchez (Fundació Claror)
Conseller: Sr. Gorka Insausti (Escola Ginebró SCCL)
Conseller: Sr. Marià Llobera (Escola Ginebró SCCL)

LLINARSPORT S.L.
Sardenya, 337
Entresòl 2a
08025
Barcelona
Tel. 93 476 13 92

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate