Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Política de privacitat i protecció de dades

Consulta la informació general aquí

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Fundació Claror informa:
 
Totes les dades proporcionades per l’usuari a través de la web seran incorporats inicialment al fitxer MARKETING, titularitat de Fundació Claror. Les dades de caràcter personal seran utilitzades amb la finalitat d’atendre consultes, gestionar els serveis sol·licitats i realitzar comunicacions informatives de les activitats del centre. Aquestes dades no seran en cap cas cedides a tercers privats o públics sense el consentiment del titular o en els casos previstos per la llei.
 
Es garanteix la confidencialitat i seguretat de les seves dades de caràcter personal d’acord amb els nivells de seguretat previstes al RD 1720/2007 i s’adoptaran les mesures pertinents per evitar accessos no autoritzats a la informació personal dels usuaris. De la mateixa manera l’usuari garanteix que la informació facilitada és veraç.
 
En qualsevol moment et podràs posar en contacte amb Fundació Claror per exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-te a lopd@claror.cat, adjuntant una còpia del DNI.

 

FUNDACIÓ PRIVADA CLAROR
Carrer de Sardenya, 337
entresòl 2a
08025 BARCELONA
NIF G59080259
Tel. 93 476 13 92
Fax 93 476 13 95

GTranslate