qui som?

  Llinarsport S.L. té com a principal objectiu la potenciació, promoció i ensenyament de l'esport en les seves diferents formes.

  Actualment, gestiona en règim de concessió el Complex Esportiu de Llinars del Vallès i, en règim de prestacions de serveis, els poliesportius municipals de Sant Joan Despí i a l'EAS Taradell de Taradell.

  En total aglutina més de 13.000 clients i compta amb una plantilla de prop de 200 treballadors. Llinarsport, SL és una organització participada per la Fundació Claror (60%) i l'Escola Ginebró (40%).

   

  el grup Claror

   
   

  La Fundació Claror és una entitat privada sense ànim de lucre creada l'any 1989 que promou l'esport, la salut i el lleure per a tothom

  Actualment, gestiona quatre centres esportius a la ciutat de Barcelona: CEM Claror, CEM Sagrada Família, CEM Marítim i CEM Can Caralleu, aquest últim a través de la Fundació Can Caralleu Esport.

  A través de Llinarsport S.L. també gestiona L'Esportiu de Llinars del Vallès i presta serveis als Poliesportius Francesc Calvet i Salvador Gimeno de Sant Joan Despí i a l'EAS Taradell.

   

   

  l'Escola Ginebró

  L'Escola Ginebró és tot un referent del món educatiu a la comarca del Vallès Oriental. Té més de 1.000 alumnes i abasta educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Així doncs, actualment el Ginebró ofereix una oferta formativa completa i consolidada des dels 3 anys fins a la universitat a Llinars del Vallès.

  Els quasi 40 anys d'experiència i una línia pedagògica basada en el respecte als altres, a un mateix, així com en l'ensenyança de valors com la urbanitat, la generositat, el coneixment i l'educació en l'esforç, la converteixen en un referent a la comarca del Vallès Oriental.

  A més, és una societat cooperativa sense afany de lucre que té valors molt afins a l'ideari de la Fundació Claror, és laica, catalana i progressista.

   

   

  principis d'identitat i qualitat

  Tenim uns principis d'identitat i de qualitat que ens defineixen, compromisos recollits en la Carta de Serveis.

  missió,
  visió i
  valors

  Tenim una missió, una visió i uns valors recollits en un Codi de conducta i Bon Govern.

   

  Llinarport SL neix l'any 2007 per l'aliança de l'Escola Ginebró i la Fundació Claror

   

  memòries d'activitats

  Vols saber més sobre Claror? Consulta les darreres memòries d'activitats.

   

  transparència

  Informació institucional i organitzativa

  Llinasport, S.L., com entitat presentadora de serveis públics està subjecte a la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.

  I és desig de l'organització promoure la transparència d'actuacions, garantir l'accés a la informació pública i establir mesures de bon govern així com donar a conéixer les condiciones que regulen la gestió de centres esportius municipals en règim de concessió administrativa o de prestació de serveis.

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate