eGym, descobreix amb Claror Marítim el nou concepte d'entrenament

Claror Marítim és un club pioner a Catalunya i per això t'ofereix la possibilitat d'entrenar amb la tecnologia d'última generació de la marca eGym que et garanteix un entrenament totalment personalitzat. Faràs una sessió completa de força en només 20 minuts seguint un circuit de 8 màquines de treball de tots els grups musculars després d'haver fet un test inicial per programar les màquines en funció del teu nivell. A més, també inclou un test de revisió cada 6 sessions per adaptar la configuració de les màquines als teus progressos.
 
✓  Entrenament segur i intuïtiu
La corba d'entrenament d'eGYM mostra el moviment correcte i la durada de l'exercici específic. Per aquest motiu, l'entrenament de força és més fàcil i el risc de lesió es minimitza.
 
✓  Ajustaments automàtics de la màquina
Després de la sessió d'introducció amb el teu entrenador, les màquines s'ajustaran automàticament en cada sessió d'entrenament per tal que treballis en una postura òptima.
 
✓  L'èxit de l'entrenament està garantit!
A través de mesuraments de força regulars, les màquines adapten el pes de l'entrenament automàticament. Per tant, sempre treballes amb la resistència òptima i assoleixes els teus objectius.

Entrena i registra el teu progrés amb l'eGym Fitness App

Amb l'aplicació gratuïta eGym Fitness App podràs veure el registre de cada sessió i  com avances en els teus entrenaments.

Les anàlisis faran que el teu progrés d'entrenament sigui visible i et mostrin potencialitats de progrés. També podràs competir amb els teus amics amb llistes de classificació i competeix amb el temps per millorar el Nivell d'Activitat.

Aquí tens els links per descarregar-la tant per a Android (Google Play) com per a IOS (App Store).

 

eGYM PREMIUM

Entrenament al circuit Egym totalment personalitzat segons el teu objectiu: musculació, atlètic, aprimar, rehabilitació, fitness general i tonificació.
Diferents objectius d’entrenaments requereixen diferents entrenaments: el número de repeticions, el pes i duració de l’entrenament i la velocitat del moviment.
 

Com el pots aconseguir?

Exclusiu per a tu amb la contractació del Pla FIT12.
 
Demana assessorament al teu tècnic!

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate