Apunta't a la Caminada Popular que es farà el dissabte 21 d'abril per seguir el Cros

2 d'abril, 2012

El dissabte 21 d'abril, coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, s'organitza per primera vegada una Caminada Popular que transcorrerà per part del recorregut de la cursa i que està oberta a tothom.

 

Enguany i per primera vegada s'organitza una Caminada Popular que transcorrerà per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer serà d'uns 8 quilòmetres i la sortida serà a les 10 hores. D'aquesta manera els participants podran veure els corredors del Cros durant el recorregut del circuit. La participació estarà oberta a famílies amb nens sempre que vagin acompanyats d'adults.

 

Per participar-hi caldrà inscriure's del 12 de març al 10 d'abril o fins exhaurir dorsals a la recepció de Can Caralleu. El preu de la inscripció és de 7 euros per als adults i gratuïta per als infants nascuts a partir del 1996 (acompanyats per un adult), i inclou samarreta tècnica i botifarrada.

 

És imprescindible inscriure's per participar a la Caminada Popular. Per qualsevol consulta us podeu adreçar a cros@cancaralleu.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate