L'Esportiu, el teu club de tennis i pàdel del Vallès

Vols aprende a jugar a tennis o pàdel? Inicia't o perfecciona el teu joc des de 29,90€!

11 de gener, 2013

Vols aprendre a jugar tennis o padel? O en el teu cas ja ets un iniciat i el que vols és perfeccionar el teu joc? Ara, a l'Esportiu de Llinars del Vallès et recordem que oferim les nostres escoles de tennis i pàdel, i fins al 28 de febrer, les pots contractar a partir de 29,90 euros!!

Escola de tennis
Apunta't a l'escola de tennis i podràs fer cursos mensuals de tennis durant tot l'any i rebràs classes puntuals. Oferim els nivells d'iniciació, perfeccionament i competició. I si t'inscrius abans del 28 de febrer gaudiràs d'un 25% de descompte!

L'escola de tennis es realitza de dilluns a dissabte en grup o classe particular.

Escola de pàdel
Apunta't a l'escola de pàdel infantil i adults i tindràs accés a cursos mensuals de pàdel durant tot l'any i rebràs classes puntuals. Oferim nivells d'iniciació, perfeccionament i competició. I si t'inscrius abans del 28 de febrer tindràs un 25% de descompte i els teus fills el 35% de descompte.

L'escola de pàdel s'ofereix de dilluns a dissabte en grup o classe particular per a totes les edats (a partir dels 6 anys).

Per a més informació sobre les escoles de tennis o pàdel vine al centre o truca al 626 886 780.

T'hi esperem!

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate