Revista Claror

Ja pots consultar on line tots els números de la revista o descarregar-te'ls en PDF!

23 de gener, 2013

Bones notícies per als lectors de la Revista Claror! Des d'aquest gener ja podeu consultar on line a través del portal www.issuu.com tots els números de la Revista Claror. A més, aquells que en feu col·lecció també esteu d'enhorabona perquè a partir d'avui també us podeu descarregar el PDF de tots els números de la nostra publicació sobre esport i salut.

Aquests canvis permeten una major accessibilitat als continguts de la Revista Claror impresa tant des de l’ordinador com especialment des de tauletes tàctils (tablets), ja que aquests dispositius poden llegir la publicació en format imprès tant a www.issuu.com com descarregant el PDF.

D'altra banda, si ho prefereixes, el nou loc web de la revista (www.revista.claror.cat/revistaclaror) també ofereix en format web tradicional els principals continguts de cada número (Entrevista, Reportatge, En Forma, Salut, Dietètica, Mens Sana). A més, amb la nova interfície és molt més fàcil buscar, consultar, imprimir, compartir per xarxes socials o reenviar continguts sobre temes d’activitat física, esports i salut que, en la majoria dels casos, són de lectura intemporal i et poden ajudar a l'hora de portar a la pràctica un estil de vida equilibrat.

Esperem que et sigui ben útil!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate