Can Caralleu, som més que fitness

La cuinera Ada Parellada explica com prevenir abans que malbaratar, el dijous 18 d'octubre

3 d'octubre, 2018

El proper 16 d'octubre és el Dia mundial de l'Alimentació, i per celebrar-ho us convidem a la xerrada que farà la cuinera Ada Parellada el dijous 18 d'octubre a Can Caralleu sobre 'La cuina sostenible, prevenir abans que malbaratar'.

Ada Parellada pertany a la setena generació d’una família de restauradors de Granollers. Amb vint-i-cinc anys va obrir el seu propi restaurant, Semproniana, a Barcelona. Assessora restaurants i menjadors escolars i treballa al costat de la indústria alimentària desenvolupant productes. A part de la seva feina quotidiana al restaurant, ha escrit diversos llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla.
La seva gran fita actual és la lluita contra el malbaratament alimentari a totes les baules de la cadena, i ha recollit totes les seves propostes en el llibre 'La cuina sostenible'.

Amb ell pretèn fer-te reflexionar per:

  1. Mostrar un dels problemes actuals més importants, el de la quantitat de menjar que llencem diàriament a les escombraries, un malbaratament alimentari que augmenta cada dia.
  2. Reorganitzar la teva cuina, fer-la més eficaç i àgil, donant idees i trucs per millorar la gestió culinària quotidiana.
  3. Ensenyar-te a menjar millor, més sa, més variat, més saborós i més divertit.
  4. Ajudar-te a viure de renda, culinàriament parlant: que el temps invertit a cuinar avui et serveixi per a la resta de la setmana.


Aquesta xerrada és gratuïta per abonats i cal reservar plaça al tòtem d'activitats 'Esdeveniments'. Se celebrarà a les 18.30h a la Sala 3.

Més informació
· Si vols saber-ne més de l'Ada Parellada visita el seu web
· Aquí et deixem un parell de vídeo-receptes amb propostes senzilles i saludables de la metge i dietista Olga Amado i l'entrenadora personal Sílvia Elíes.
4 receptes de sucs vegetals per a esportistes
Esmorzars saludables per esportistes
· I si vols més idees per a cuinar visita la secció de Nutrició de la Revista Claror.
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate