Can Caralleu, el teu club de fitness i benestar a Sarrià-Sant Gervasi

Saps que l'esport pot afectar al Sòl Pelvià a qualsevol edat? Ens ho explica la Pat Vidal el dijous 25 d'octubre

4 d'octubre, 2018

 La fisioterapeuta Pat Vidal oferirà una xerrada dijous 25 d'octubre a les 19h. És gratuïta i exclusiva per abonats del club.

El sòl pelvià és una zona delicada del cos a la que determinades activitats físiques poden afectar negativament. La fisioterapeuta Pat Vidal, ens explicarà perquè n’hem de tenir cura a totes les edats, en la xerrada que farà a Can Caralleu el dijous 25 d'octubre a les 19h. És gratuïta i oberta a tothom.

Pat Vidal és fisioterapeuta especialista en tractaments de sòl pelvià i en activitat física terapèutica en gent gran. Màster en Activitat Física Terapèutica (URL), OTAGO Leader and Cascade Trainer per la prevenció de caigudes en la gent gran (LLT-Profound). La seva carrera professional s’ha desenvolupat en l’àmbit del disseny d’equipaments i de sessions d’activitat física per la gent gran al aire lliure, així com la formació de futurs dinamitzador en aquest àmbit.
Actualment combina la seva activitat assistencial amb la docència com professora de la FCS Blanquerna (URL), i properament s'incorporarà a l'equip de Salut de Can Caralleu liderant el nou servei de Fisioteràpia del Sòl Pelvià.

Més informació
· Si vols conéixer a fons la Pat Vidal, visita el seu perfil aquí
· Fem tallers i cursos de reprogramació abdominal i hipopressius, consulta les dates i horaris.
· A la Revista Claror trobaràs alguns articles i vídeos relacionats:
    Aprèn la tècnica de la reprogramació abdominal
    Exercicis de recuperació postpart

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate